Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Πρόταση δυο εκατομμυρίων σε Ρέμο

Πρόταση δυο εκατομμυρίων σε Ρέμο

Πολύ πιθανό το επόμενο διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό του καθώς όπως έχει αναφέρει το «Μ» υπάρχουν ορισμένοι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την ΠΑΕ.
Όπως έγινε γνωστό χθες υπήρξε συνάντηση με τον Αντώνη Ρέμο στην Αθήνα και τρεις επιχειρηματίες που θέλησαν να του καταθέσουν πρόταση ώστε να αποκτήσουν ενεργό ρόλο στα «κοινά» του Ηρακλή.
Στην συζήτηση που πραγματοποιήθηκε αργά χθες το βράδυ η πρόταση που του έγινε έκανε λόγο για άμεση βοήθεια στα οικονομικά που θα φτάσει τις 350 χιλιάδες ευρω, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου θα καταβάλλουν συνολικά 700 χιλιάδες ευρω.
Παράλληλα αναλάβουν τα χρέη της ομάδας που κυμαίνονται περίπου στα δυο εκατομμύρια ευρω. Από την άλλη μεριά θα πάρουν τις μισές μετοχές που έχει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ( περίπου 42%) και το καλοκαίρι τις υπόλοιπες εφόσον είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Ωστόσο επειδή υπάρχει μια προοπτική ο Αντώνη Ρέμος να βρει μια πιο δελεαστική πρόταση το καλοκαίρι , θα υπάρχει μια ρήτρα να επιστραφούν τα χρήματα που θα βάλουν στην ΠΑΕ και θα αποχωρήσουν.
Ο Αντωνης Ρέμος επιφυλάχθηκε να απαντήσει χθες το βράδυ και αυτό θα το κάνει πιθανότατα και σήμερα , καθώς υπάρχει νέο ραντεβού. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήθελε να ενημερωθεί και για ορισμένες οικονομικές λεπτομέρειες που αφορούν την ΠΑΕ πριν δώσει την οριστική του απάντηση.
Με αυτά τα δεδομένα ίσως να δρομολογηθούν νέες εξελίξεις για τον Ηρακλή από την στιγμή που οι Αντωνης Ρέμμος θα ανάψει το πράσινο φως από την πλευρά του.Πηγη Μετρσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: