Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΟΚ: Μιλάει σύντομα ο Ζαγοράκης!


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Θόδωρος Ζαγοράκης να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου εντός της εβδομάδας και θα μιλήσει για την προσωρινή αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ και την επιστροφή του. Το κλίμα στον «Δικέφαλο» είναι εξαιρετικό, έπειτα από τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού και ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα στους οπαδούς.

«Είμαστε μια οικογένεια και θα κάνουμε το καλύτερο. Θα υπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο τον ΠΑΟΚ», είπε προχθές το βράδυ. Ο Ζαγοράκης βρέθηκε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ και διευθέτησε κάποιες λεπτομέρειες που υπάρχουν στο αγωνιστικό και όχι μόνο μέρος.

Μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του Κώστα Χαλκιά αναμένεται να ακολουθήσουν εκείνες του Πάμπλο Γκαρσία (με τον οποίο υπάρχει πλήρης συμφωνία), αλλά και με τους Ιβιτς, Λίνο.

Το επόμενο διάστημα θα συζητηθεί περισσότερο η νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, που θ’ ανοίξει για τον κόσμο την ερχόμενη Δευτέρα. Μάλιστα, στη σχετική διαφημιστική καμπάνια θα συμμετάσχουν οι τρεις αρχηγοί του ΠΑΟΚ, Χαλκιάς, Κοντρέρας, Μαλεζάς, καθώς και ο Πάμπλο Γκαρσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: