Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

"Χρονιά για... Κύπελλο"


Ριέρα, Εστογιανόφ και Μανιάτης, σε εκδήλωση... Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα αποτελέσει την καλύτερη αφορμή για λαμπρές εκδηλώσεις στην συμπλήρωση 120 χρόνων ιστορίας της ομάδας, αποτελεί πλέον για τον Πανιώνιο τον βασικό στόχο της χρονιάς. Γιάννης Μανιάτης και Σίτο Ριέρα αναφέρθηκαν σε αυτό σε εκδήλωση χορηγού.

Αρχικά ο Ισπανός επιθετικός είπε: "Ελπίζω την Κυριακή να νικήσουμε τον Ολυμπιακό ώστε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Η φετινή είναι μια ιδανική χρονιά, αφού συμπληρώνουμε 120 χρόνια από την ίδρυση, για την κατάκτηση του κυπέλλου. Ο αντίπαλος μας στον θεσμό, η Καβάλα, είναι καλός".

Ο Ριέρα, αναφέρθηκε και στον αδελφό του που παίζει στην Λίβερπουλ και το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και αποκάλυψε: "Με είχε ρωτήσει πριν από ένα μήνα για τον Ολυμπιακό. Είναι μια χαρά στη Λίβερπουλ. Είναι δύσκολο να έρθει στην Ελλάδα. Ισως στο μέλλον, δεν ξέρω".

Ισιαίτερα βαρύτητα πάντως έχουν οι δηλώσεις του Γιάννη Μανιάτη. Ο αρχηγός της ομάδας, αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο: "Η ομάδα κάθε χρόνο προσπαθεί για το καλύτερο σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Είμαστε μέσα στο κύπελλο, θα αντιμετωπίσουμε την Καβάλα αλλά δίνουμε έμφαση και στο πρωτάθλημα. Μπορεί να μην τα πάμε καλά αυτή τη στιγμή αλλά θα βγούμε από την κρίση και θα μπούμε στον σωστό δρόμο".

Για το ματς με τον Ολυμπιακό, είπε: "Ελπίζω για το καλύτερο, δεν τον φοβόμαστε, τον σεβόμαστε και όπως πάντα θα παίξουμε για τη νίκη", ενώ για την κλήση του στην Εθνική ομάδα, είπε: "Δεν το βάζω κάτω, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και ελπίζω να είμαι στην αποστολή για το Μουντιάλ".

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον της Εσπανιόλ: "Δεν μπορώ να πω τίποτα αυτή τη στιγμή, αν υπάρξουν εξελίξεις θα τις μάθετε. Ισως τις επόμενες μέρες να υπάρξει κάτι νεότερο". Πάντως ο Μανιάτης έχει κληθεί να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία και δεν αποκλείεται τελικά αυτό να αποτελέσει και τροχοπέδη σε πιθανή μεταγραφή του στο εξωτερικό.

Στο μεταξύ, ο Μπόσκο Μπάλαμπαν που ήταν προγραμματισμένο να παρεβρεθεί στην εκδήλωση, έφυγε τελικά για την Κροατία με άδεια, ενώ ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι άρρωστος και έτσι έμεινε σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: