Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Γκαρσία: «Ευχαριστώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την αγάπη του»

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Μένω γιατί περνάει καλά η οικογένειά μου, είμαι ευχαριστημένος από τον ΠΑΟΚ και από την δουλειά που γίνεται. Σήμερα βέβαια είναι μία πολύ περίεργη ημέρα για εμένα αφού από την μία εγώ ανανεώνω για να παραμείνω στον ΠΑΟΚ και από την άλλη φεύγει ο καλός μου φίλος ο Μπισέρα. Είναι γλυκόπικρη η γεύση».
Για τους λόγους που παρέμεινε με μειωμένες αποδοχές: «Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που εγώ ζω εδώ στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή. Ευχαριστώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ που αγαπάει με αυτό τον τρόπο εμένα και την οικογένειά μου».
Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: «Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, κάθε ημέρα να δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε. Ας κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι να κερδίζουμε και μετά όλα τα άλλα θα έρθουν».
Για τον πανηγυρισμό του μετά το τέλος του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης»:
«Αυτά που έλεγα δεν μπορώ να τα επαναλάβω στο ραδιόφωνο γιατί έχουν και μερικές βρισιές».
Για το ενδεχόμενο να πετύχαινε γκολ: «Το σίγουρο είναι ότι αν έβαζα το γκολ ο ΠΑΟΚ θα έμενε με δέκα παίκτες. Κάποια μ......α θα έκανα. Τέλος πάντως θέλαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι που έπρεπε να κάνουμε ότι καλύτερο για να κερδίσουμε. Θυμάμαι πολύ καλά όταν πήγα στην θύρα 4 που μου έλεγαν ότι δεν έχουμε κερδίσει ένα μεγάλο ντέρμπι στην Αθήνα. Αυτό με είχε ενοχλήσει. Να που το καταφέραμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: