Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Ηρακλής: Κλείνει Μπιζέρα


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Το δικό της ενδιαφέρον έχει η σημερινή μέρα για την ΠΑΕ Ηρακλής, αφού πέραν της πρώτης προπόνησης υπό τις οδηγίες του Γιόζεφ Μπουμπένκο, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τζόε Μπιζέρα, ενώ είναι προγραμματισμένη και η άφιξη του Ντάιγκο Κομπαγιάσι.

Ο Μπιζέρα σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στην διάρκεια του σημερινού πρωινού αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ακολούθως θα ανοίξει ο δρόμος της υπογραφής του νέου του συμβολαίου. Θα παραμείνει βεβαίως στην Θεσσαλονίκη και απλώς θα μετακομίσει στον Ηρακλή.

Στην διάρκεια της ημέρας αναμένεται επίσης η άφιξη του Κομπαγιάσι για να υπογράψει συμβόλαιο 1,5 χρόνου, μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2011. Πρόκειται για 27χρονο διεθνή Ιάπωνα επιτελικό μέσο με τον οποίο υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι να περάσει με επιτυχία της ιατρικές εξετάσεις.

Κι αν ο Βραζιλιάνος Καρλίνιος παραμένει υπό δοκιμή στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα υπό τις ευλογίες του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Έντερσον Φοφόνκα κάτι, ανάλογο ισχύει και στην περίπτωση του Κομπαγιάσι. Ο άνθρωπος που εγγυήθηκε για την αξία του Ιάπωνα είναι ο Νορβηγός επίσης πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Τομ Ζούντμπι, με τον οποίο είχε τηλεφωνική επικοινωνία ο μέχρι χθες το πρωί τεχνικός της ομάδας Σάββας Κωφίδης.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι στάσιμο παραμένει το θέμα της απόκτησης του Πορτογάλου Βίτορ με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι από την Μπενφίκα ενώ για προσωπικούς λόγους αναμένεται να αποχωρήσει από τα κοινά της ΠΑΕ Ηρακλής και την θέση του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος ο Ηλίας Πουρσανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: