Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Επιθετικό πνεύμα από Σάντος


Ο Σάντος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ... Με σκοπό να μη χαθεί ούτε ένας βαθμός, ο Φερνάντο Σάντος προετοίμασε την ομάδα του για να μπει δυναμικά στην σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και να συνεχίσει την νικηφόρα πορεία της. Ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί από την αρχή της αναμέτρησης επίθεση και ανάλογο αγωνιστικό πνεύμα. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και με τις χθεσινές δοκιμές έδειξε πως δυο σχηματισμοί είναι αυτοί που τον απασχολούν:

Ο ένας είναι με τον Κριστιάνο στην θέση του επιθετικού κεντρικού μέσου, αντί του τιμωρημένου Ιβιτς και η δεύτερη επιλογή είναι με τον Μουσλίμοβιτς δεύτερο φορ στην επίθεση, σαν παρτενέρ του Εντίνιο.

Όπως γίνεται κατανοητό, ο Εντίνιο έχει κερδίσει θέση βασικού καιι όταν ο Βόσνιος συμπαίκτης του επανέλθει ολοκληρωτικά, ο Σάντος θα αποφασίσει οριστικά για το πλάνο που θα ακολουθήσει.

Ο Σάντος ίσως επαναφέρει το Νίκο Αραμπατζή μολονότι είναι ικανοποιημένος από τον Μίρο Σνάουτσνερ. Απόντες σίγουρα θα είναι οι Τσιρίλο και Φιλομένο.

Εντίνιο: "Να σταθεροποιηθούμε στη δεύτερη θέση"
Κοσμοσυρροή το απόγευμα της Πέμπτης στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ με τον Εντίνιο να είναι κεντρικό πρόσωπο. Ο Πορτογάλος φορ βρέθηκε εκεί για να υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί με μικρούς και μεγάλους.

«Από την αρχή όλοι στον ΠΑΟΚ με αγκάλισαν και με έκαναν να αισθανθώ μέλος της οικογένειάς. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό και φάνηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Χάρηκα ιδιαίτερα το τέρμα που πέτυχα, διότι ήξερα τη σημασία που είχε για όλους αυτός ο αγώνα», τόνισε αρχικά για να προσθέσει: «Θεωρώ πως αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι το πώς θα σταθεροποιηθούμε στη δεύτερη θέση και στη συνέχεια, αν μπορούμε, να πάμε ψηλότερα. Από τη στιγμή που θα έχουμε δίπλα μας αυτόν τον κόσμο δεν υπάρχει περίπτωση να μη δίνουμε τον καλύτερό εαυτό μας».

Και συνέχισε: «Το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε την πορεία που κάνουμε τελευταία. Μετά θα ασχοληθούμε με τον αγώνα Κυπέλλου». Για τις προσωπικές φιλοδοξίες του ενόψει Μουντιάλ, επεσήμανε: «Το μόνο που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να βάλω πολλά γκολ με τον ΠΑΟΚ και να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσω μια θέση στην εθνική για το Μουντιάλ του καλοκαιριού».

Χάβος: "Πατάει καλύτερα"
Ο Μάκης Χάβος σχολίασε την αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα.Μπορεί ο Παναθηναϊκός να προηγείται στη βαθμολογία αλλά οι εμφανίσεις του Δικεφάλου αυτή την περίοδο με κάνουν να πιστεύω ότι είναι νωρίς να πούμε πως έχει κριθεί ο τίτλος. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει από τώρα» είπε χαρακτηριστικά ο παλιός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: