Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

«Ψηστήρι» Πατέρα σε «Σάλπι»!

«Ψηστήρι» Πατέρα σε «Σάλπι»!

ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΤ -Α- ΤΕΤ ΠΡΟΕΔΡΟΥ-ΠΑΙΚΤΗ. «ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΕΚ». Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ… ΤΡΙΑ: «ΖΗΤΩ Ο ΠΑΟ»!-

Δεκαπεντάλεπτο τετ -α- τετ με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη είχε χθες ο Νικολας Πατερας
Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» προσπάθησε να «ντοπάρει» τον διεθνή επιθετικό ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ δεν αποκλείεται να του εξέφρασε για μια ακόμη μια φορά την επιθυμία της ομάδας να τον κρατήσει στο ρόστερ.

«Εσύ, θα το βάλεις»

«Σάλπι, δεν θέλω να αγχώνεσαι καθόλου. Εσύ θα σκοράρεις την Κυριακή, να το ξέρεις. Θέλω να το καθαρίσεις το παιχνίδι», του τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», ο οποίος βλέπει τελευταία πεσμένο -αγωνιστικά και ψυχολογικά- τον παίκτη προφανώς για το θέμα του συμβολαίου.

Τον θέλει

Είναι σαφές, λοιπόν, ότι εκτός από το μήνυμα που έδωσε ο Νικόλας Πατέρας στον Σαλπιγγίδη με αφορμή το ντέρμπι, η κίνησή του αυτή (σ.σ. να του μιλήσει προσωπικά) εμπεριέχει και την παράμετρο της παραμονής του στην ομάδα.

Τα παραπάνω λόγια ακούστηκαν στην αίθουσα, ωστόσο δεν αποκλείεται οι δυο άνδρες να μίλησαν ανοιχτά και για το θέμα που «καίει» τον παίκτη. Ακόμη και να μην ειπώθηκε η μεγάλη ατάκα από τον Νικόλα Πατέρα (π.χ. «πόσα θες για να μείνεις»), μόνο και μόνο ότι ο πρόεδρος επιχείρησε να ανεβάσει τον παίκτη και να συζητήσει μαζί του σημαίνει πολλά. Ήταν μια κίνηση για να δείξει στον «Σάλπι» ότι άπαντες στον σύλλογο τον θέλουν να μείνει.

«Ζήτω ο Παναθηναϊκός»!

Όπως σας γράφαμε από χθες ο Νικόλας Πατέρας έστειλε χθες μήνυμα στους «πράσινους» για σοβαρότητα έως το τέλος. «Θέλω να μείνετε σοβαροί και συγκεντρωμένοι μέχρι την τελευταία αγωνιστική», με αυτά τα λόγια, άλλωστε, άρχισε την εκδήλωση ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, όλα τα λεφτά ήταν το πως έκλεισε την εκδήλωση ο Νικόλας Πατέρας. Το «αφεντικό» του συλλόγου παρότρυνε όλους τους παίκτες με το… τρία να φωνάξουν «ζήτω ο Παναθηναϊκός»!

Συγκεκριμένα τους είπε: «Θέλω από εσάς κάτι τελευταίο. Θα μετρήσω μέχρι το τρία και μετά όλοι μαζί θα φωνάξουμε ζήτω ο Παναθηναϊκός. Ένα, δύο, τρία…», είπε ο πρόεδρος και άπαντες φώναξαν «ζήτω ο Παναθηναϊκός», με τον Σισέ και τους υπόλοιπους «πράσινους» να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: