Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Nτενίλσον: "Eυκαιρία για μένα η Καβάλα"

http://www.sport24.gr/ast/cov/Un/Untitled_2010_1_29_8_54_48_b.jpgΜε διάθεση και όρεξη για μπάλα ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κάβαλας ο Ντενίλσον.Ο Βραζιλιάνος άσος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Sportday", δηλώνει έτοιμος να φορέσει την φανέλα των "αργοναυτών" καθώς αποτελεί μία ευκαιρία που έψαχνε χρόνια να αγωνιστεί ξανά σε ευρωπαϊκό σύλλογο.

"Εδώ και 10 ημέρες ήμουν σε διαπραγματεύσεις με τη Φλαμένγκο αλλά δεν μπορούσαμε να φθάσουμε σε συμφωνία στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Κάπου εκεί άνθρωπος που μεσολάβησε για την Καβάλα με ενημέρωσε πλήρως για την πρόταση ελληνικής ομάδας. Καθίσαμε τέσσερις ώρες σπίτι μου και στην κυριολεξία μου έκανε πλύση εγκεφάλου. Μου εξήγησε το σκεπτικό του προέδρου. Τις φιλοδοξίες της ομάδας.

Δεδομένα το οικονομικό αποτέλεσε δέλεαρ για μένα. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν ο μοναδικός λόγος για να πραγματοποιήσω αυτό το ταξίδι. Εδώ και τρία χρόνια έψαχνα μια ευκαιρία για να αγωνιστώ ξανά στην Ευρώπη. Τώρα ελπίζω πως τη βρήκα. Δεν με έχει εγκαταλείψει η διάθεση, η όρεξη για μπάλα, Μπορώ να τη βασανίζω για 2-3 χρόνια ακόμη
".

"O Γκάμπριελ με προέτρεψε"

Ο Γκάμπριελ προέτρεψε τον Βραζιλιάνο άσο να δοκιμάσει την τύχη του στους "αργοναύτες" και οι πρώτες του εντυπώσεις είναι θετικές. Επίσης, στην συνέντευξη, τόνιζει ότι σε λιγότερο από ένα μήνα θα είναι έτοιμος και σε καλή αγωνιστική κατάσταση για να βοηθήσει την Καβάλα.

"Με τον μόνο που πρόλαβα να πω δυο κουβέντες ήταν ο Γκάμπριελ (σ.σ.: παίκτης του Παναθηναϊκού). Μου συνέστησε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσω αυτή την εμπειρία. Ναι, γνωρίζω για τους συμπατριώτες μου στην Καβάλα και ελπίζω να με βοηθήσουν να προσαρμοστώ άμεσα στα νέα δεδομένα ζωής. Ελπίζω να τα πω από κοντά και με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Σε καμία περίπτωση δεν έχω παραμελήσει τον εαυτό μου. Σχεδόν σε καθημερινή βάση τρέχω. Επίσης, πήγαινα και έπαιζα μπάλα στις ακαδημίες της Φλαμένγκο για να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Το βασικό είναι ότι δεν ταλαιπωρούμαι από τραυματισμούς. Πιστεύω ότι από την στιγμή που θα αρχίσω προπονήσεις χρειάζομαι ένα 20ήμερο για να πατάω στα πόδια μου
".

Ο Ντενίλσον ήρθε το μεσημέρι της Πέμπτης και αφού γευμάτισε με τον Σταύρο Ψωμιάδη κατευθύνθηκε προς το δωμάτιο του. Η κούραση από το ταξίδι δεν του επέτρεψαν να περάσει από ιατρικές εξετάσεις οι οποίες θα γίνουν σήμερα και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους "αργοναύτες" για τους επόμενους έξι μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: