Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Προτάθηκε και ο Τοπμέλερ στον Πανιώνιο


Κλάους Τοπμέλερ Οπως είναι φυσικό, το γεγονός ότι ο Πανιώνιος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, έχει κάνει το φαξ της ΠΑΕ να πάρει φωτιά. Μία από τις περιπτώσεις των τεχνικών που έχουν προταθεί και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον είναι και αυτή του Κλάους Τοπμέλερ, που έχει όμως μεγάλο κασέ.

Ο Τοπμέλερ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στις Αιντραχτ Φρανγκφούρτης, Μπόχουμ, Σααρμπρίγκεν, Αμβούργο και φυσικά στην Μπάγερ Λεβερκούζεν. Με την τελευταία μάλιστα έπαιξε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2002, όταν και ηττήθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Τελευταία του ομάδα ήταν η Εθνική Γεωργίας, ενώ από το 2007 ήταν και τεχνικός διευθυντής της Καϊζερσλάουτερν. Είναι 58 ετών και θεωρείται από τους πλέον έμπειρους προπονητές, αλλά και με μεγάλο κασέ.

Το θέμα του προπονητή πάντως, το χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης, ο οποίος και θα πάρει την απόφασή του τις επόμενες ημέρες.

Στον μεταγραφικό τομέα, οι Σουηδοί γράφουν για τον δεξιό μπακ Γιόνσον. Ο 28χρονος παίκτης έμεινε ελεύθερος από την ΑΙΚ Στοκχόλμης, όμως στον Πανιώνιο κατά την πάγια τακτική τους δεν επιβεβαιώνουν, αλλά και δεν διαψεύδουν τίποτα. Πληροφορίες θέλουν πάντως τον παίκτη να είναι στην Αθήνα για τις τελικές επαφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: