Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

"Φταίτε και εσείς"


Από την προπόνηση του Ολυμπιακού Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε στην σημερινή προπόνηση ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Θεοδωρίδης μιλώντας στους παίκτες της ομάδας και ζητώντας τους να κάνουν και αυτοί ότι μπορούν από την πλευρά τους για να βελτιώσουν την κατάσταση...

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πιάσει πάτο κι αυτό φάνηκε με τις αποδοκιμασίες που είχαμε ακόμη και σε βάρος του προέδρου. Γνωρίζετε ότι έτσι είναι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο και πολλοί από εσάς τα έχετε περάσει. Κι εμείς από τη μεριά μας ως διοίκηση έχουμε κάνει λάθη, αλλά κι εσείς οι παίκτες έχετε ευθύνη για όσα συμβαίνουν. Πρέπει να βγούμε από το αδιέξοδο. Εγώ είμαι κοντά σας όλες αυτές τις ημέρες και με βλέπετε συνέχεια εδώ, όχι για να σας κάνουμε έλεγχο, αλλά γιατί θέλω να σας δείξω ότι η διοίκηση είναι στο πλευρό σας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Θεοδωρίδης.

Πιθανόν από αυτή την κίνηση του Δημήτρη Θεοδωρίδη να προκύπτει ότι ίσως ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων» αναλάβει αυξημένες αρμοδιότητες στην ομάδα καθώς τόνισε στους ποδοσφαιριστές ότι θα βρίσκεται συνέχεια κοντά τους. Βέβαια αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες...

Πρόβλημα με Μήτρογλου, Γκαλίτσιο
Προβλήματα προέκυψαν στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, τα οποία δημιουργούν... πονοκέφαλο στον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πανιώνιο. Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Μήτρογλου, που αναμενόταν να επιστρέψει στην ενδεκάδα μετά την απουσία του λόγω τραυματισμού από το ματς με τον ΠΑΟΚ, έχει προσβληθεί από λοίμωξη του αναπνευστικού και δεν προπονήθηκε. Ο νεαρός επιθετικός εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και επέστρεψε σπίτι του.

Από την άλλη, ο Γιώργος Γκαλίτσιος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό και το απόγευμα θα υποβληθεί σε υπερηχογραφικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί η φύση του προβλήματος.

Τέλος, ο Ραούλ Μπράβο υπέστη κατά τη διάρκεια της προπόνησης κάκωση δεξιού άκρου χειρός, τραυματισμός που λογικά δεν εμπνέει ανησυχία. Εκτός πλάνων του Μπάντοβιτς για το ματς της Νέας Σμύρνης είναι ο Λούα Λούα, ο οποίος έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την Παρασκευή θα δοκιμάσει να αρχίσει τρέξιμο.

Κατά τ' άλλα, η προετοιμασία των Πειραιωτών θα συνεχιστεί την Παρασκευή, με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 11:00, όμως τα σημαντικά θα ξεκινήσουν 2μιση ώρες αργότερα.

Συγκεκριμένα, το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού θα κόψει την πίτα στις 13:30, σε μια εκδήλωση που θα δώσει το παρών και ο Σωκράτης Κόκκαλης. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα. Δεν αποκλείεται να προκύψει κάποια είδηση πάντως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: