Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Εφερε τον Ντε Μος η Καβάλα


Ααντ Ντε Μος Η Πέμπτη ήταν η ημέρα των αφίξεων για την Καβάλα. Εκτός από τον Ντενίλσον, ο οποίος έφτασε στην Αθήνα για να περάσει από εξετάσεις, ήρθε και ο Ολλανδός τεχνικός, Ααντ Ντε Μος, προκειμένου να έχει και αυτός επαφές με τους παράγοντες της ομάδας. Αν όλα πάνε καλά θα ανακοινωθεί την Παρασκευή.

Ο Ντε Μος είναι 62 ετών και έχει δουλέψει σχεδόν σε όλες τις μεγάλες ομάδες της πατρίδας τους, αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές. Συγκεκριμένα έχει περάσει από τους πάγκους των Αγιαξ, Αϊντχόφεν, Φίτεσε στην Ολλανδία, Μαλίν, Σταντάρ Λιέγης, Αντερλεχτ στο Βέλγιο, Σπόρτινγκ Χιχόν στην Ισπανία, Βέρντερ Βρέμης στην Γερμανία.

Ακολούθως προτίμησε να αναζητήσει την τύχη του σε... εξωτικούς προορισμούς και πήγε στην Ουράβα της Ιαπωνίας, στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, αλλά και στην Εθνική των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η διοίκηση της Καβάλας πάντως, παρά το γεγονός ότι τον έφερε στην Αθήνα, συνεχίζει τις επαφές της και με άλλους προπονητές. Αν δεν έχει κάποιο αποτέλεσμα, τότε θα παρουσιάσει τον Ολλανδό την Δευτέρα, μαζί με τον Ντενίλσον (αν περάσει απ' όλες τις εξετάσεις).

Δεν υπάρχουν σχόλια: