Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Περιμένει τον Κόκε


Βιεϊρίνια και Κόκε σε φάση από το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Αρης Τον Σέρχιο Κόκε περιμένει ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, για να δει αν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του, ενόψει του αγώνα με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια. Ο Ισπανός δεν αισθάνθηκε ιδιαίτερες ενοχλήσεις στον ώμο, γεγονός που αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για τη συμμετοχή του, αλλά η τελική απόφαση θα ληφθεί σήμερα ή το αργότερο αύριο. Ο αρχηγός των "κίτρινων" έχει μεγάλη επιθυμία να αγωνιστεί, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να ρισκάρει το τεχνικό τιμ, εάν δεν είναι 100% έτοιμος.

Ο Ντάριο Φερνάντεζ γυμνάστηκε υπό τη επίβλεψη του γιατρού, Βαγγέλη Πανταζή γυμνάζεται και η πορεία του τραυματισμού του εξελίσσεται ομαλά και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν να ακολουθούν οι Μεντί Ναφτί, Ίαν Ντέιλι, οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν στα Πηγάδια. Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλαμβάνει μία απογευματινή προπόνηση, ενώ την Παρασκευή (29/01, 14:00) θα μιλήσει ο Κούπερ για τον αγώνα με την Ξάνθη.

Περί ανανεώσεων
Ο Νταρίο Φερνάντεζ, μπορεί να μην έδωσε ακόμη τα χέρια με τους υπευθύνους της ΠΑΕ, μπορεί να μην υπέγραψε, αλλά είναι βέβαιο ότι θα μείνει στο Κλεάνθης Βικελίδης και για τα επόμενα δύο (πιθανότατα)χρόνια. Στο συμβόλαιο του Αργεντίνου μέσου υπάρχει αποκλειστική ρήτρα ύψους 150.000 ευρώ την οποία αν πληρώσει ο Aρης στη Μπεϊτάρ, αποκτά τα πλήρη δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Αμέσως μετά ακολουθεί η περίπτωση του Χαβιέρ Κάμπορα. Το θέμα εδώ δείχνει σχετικά απλό, γιατί ο Κάμπορα είναι ελεύθερος. Πιο δύσκολη τέλος από όλες τις ανανεώσεις είναι αυτή του Νασούτι. Ο 28χρονος αμυντικός μπορεί να είναι σταθερή αξία για την άμυνα, αλλά στοιχίζει πανάκριβα στον aρη και για να αγοραστούν τα δικαιώματά του οι "κίτρινοι" πρέπει να πληρώσουν εκτός από το συμβόλαιο του ίδιου(γύρω στα 350.000 ευρώ) και τη ρήτρα της Ρίβερ Πλέιτ, η οποία αγγίζει τις 900.000 ευρώ.

  • Με μία απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει του αγώνα της Κυριακής στην Ξάνθη. Το πρωί οι παίκτες του Αρη μετά από σχετική εντολή του Βαγγέλη Πανταζή πέρασαν από μικροβολιογικές εξετάσεις στις εγκαταστάσεις κλινικής. Ο Σέρχιο Κόκε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά κατάφερε να ανεβάσει ρυθμούς και εκφράζεται αισιοδοξία ότι με την κατάλληλη θεραπεία θα αγωνιστεί την Κυριακή. Ντέιλι και Ναφτί ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Φερνάντεζ γυμνάστηκε σε μηχάνημα cybex προκειμένου να πετύχει την ενδυνάμωση του ποδιού του.

  • Ο Γιάγκο Γιάο Αλόνσο θα δοκιμαστεί στον Aρη. Ο 31χρονος αμυντικός από τη Νέα Γουινέα που έχει στα χέρια του ισπανικό διαβατήριο, ξεκίνησε προπονήσεις και θα κριθεί από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αλόνσο έχει αγωνιστεί παλαιότερα σε Ισπανικές ομάδες όπως η Οβιέδο, η Θέλτα, η Χιχόν, η Κάντιθ και η Λεβάντε. Στο μεταξύ στη σημερινή προπόνηση ανέβασε ρυθμούς ο Σέρχιο Κόκε που ίσως προλάβει την αναμέτρηση με την Ξάνθη.

    Η βοήθεια της Λέσχης
    Υπενθυμίζεται ότι εξακολουθεί να ισχύει η πώληση των κουπονιών από τα γραφεία της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, τα γραφεία του Ενιαίου ΑΡΗ, τον ΑΡΗΣ FM 92,8, τα καταστήματα ARIS Megastores, ARIS Beer F.C, ARIS Mobile και ARIS Sports Cafe, και στους εντός έδρας αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ σε ειδικά stands της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ. Κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης υπάρχουν και στους συνδέσμους του ΑΡΗ (Super 3 και Ιερολοχίτες).

    Μπορούν όλοι οι φίλοι της ομάδας, να προμηθεύονται τα κουπόνια, προκειμένου να εινισχυθεί αυτή η κίνηση, που αποδεικνύει περίτρανα ότι ο ΑΡΗΣ στηρίζεται από το λαό του.
  • Δεν υπάρχουν σχόλια: