Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Και άλλα γκολ από Εντίνιο


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Εντίνιο σκόραρε εναντίον του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκη» και στόχος του είναι να πετύχει και άλλα τέρματα στη συνέχεια. Τι είπε ο Πορτογάλος για τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός υποσχέθηκε και άλλα γκολ φορώντας την φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος καθώς έτσι θα έχει πιθανότητες να βρεθεί στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής: «Χάρηκα για το γκολ που πέτυχα στο Καραϊσκάκη, αφού ήταν σημαντικό και μας έδωσε τη νίκη. Σκοπός μου είναι να πετύχω περισσότερα γκολ, γιατί αυτός θα είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να πάρω μια θέση στην αποστολή της εθνικής για το Μουντιάλ».

Ο Πορτογάλος πρώην άσος της ΑΕΚ μίλησε και για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που κάνει τους παίκτες να τα δίνουν όλα στο γήπεδο: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πάντα κοντά στην ομάδα και αυτό αναγκάζει και εμάς τους παίκτες να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να του ανταποδώσουμε τη στήριξη που μας προσφέρει. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον ΠΑΟΚ διαπίστωσα ότι πρόκειται για μια οικογένεια. Κοιτάμε μπροστά τον αγώνα με τον Ατρόμητο και μετά θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι του Κυπέλλου. Στόχος μας αυτή την περίοδο θα πρέπει να είναι να σταθεροποιηθούμε στη δεύτερη θέση και μετά βλέπουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: