Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Άρης Αποφασισμένοι για διπλό


Μόνο τη νίκη θέλουν στον αγώνα των Πηγαδιών απέναντι στην Ξάνθη, οι Αράνο, Νασούτι, Πίτου Γκαρσία και Φερνάντεζ. Οι τρεις παίκτες του Άρη μίλησαν στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό των «κίτρινων» για την έως τώρα πορεία της ομάδας, καθώς επίσης και για την κρίσιμη αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής. Την επόμενη εβδομάδα επιστρέφει ο Φερνάντεζ, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Αρχικά, ο Κάρλος Αράνο δήλωσε: «Παίζουμε με την Ξάνθη, θα είναι δύσκολο παιχνίδι και το δυσκολότερο μέχρι το επόμενο. Εμείς θα μπούμε για να κερδίσουμε τους βαθμούς. Η Ξάνθη είναι δυνατή ομάδα, στον α’ γύρο μας δυσκόλεψε πολύ και στο τελευταίο λεπτό καταφέραμε να ξεκλειδώσουμε το παιχνίδι. Τώρα, έχουμε αυξημένο κίνητρο για τη νίκη. Σίγουρα θα ήταν ευχάριστη στιγμή. Θέλουμε να πετύχουμε υψηλούς στόχους. Χρειάζεται υπομονή και συγκέντρωση. Ο δρόμος είναι μακρύς και θέλουμε να δουλεύουμε βήμα-βήμα».
Από την πλευρά του, ο Κριστιάν Νασούτι τόνισε: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξη του κόσμου, που είναι πάντα δίπλα μας. Όσο για την Κυριακή, θα μπούμε στον χώρο να δώσουμε τα πάντα και να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης, γιατί θέλουμε να μείνουμε ψηλά».
Ο Ντάριο Φερνάντεζ υπογράμμισε για την επιστροφή του σε αγωνιστικούς ρυθμούς: «Η αποθεραπεία μου είναι σε καλό επίπεδο. Την επόμενη βδομάδα θα ξεκινήσω τις προπονήσεις μου με την ομάδα και ανυπομονώ πάρα πολύ γι’ αυτό. Είναι σίγουρα μια στενόχωρη κατάσταση όλο αυτό που πέρασα, το να μην μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα σου. Πριν τραυματιστώ, είχα μια σειρά καλών εμφανίσεων. Ο τραυματισμός μου αυτός, με άφησε καιρό έξω και είναι δύσκολο, γιατί ο ποδοσφαιριστής θέλει πάντα να βοηθάει».
Τέλος, ο Πίτου Γκαρσία τόνισε: «Δεν ξέρεις για το μέλλον, όσο μαθαίνεις καλό είναι. Μου προκάλεσαν το ενδιαφέρον όλα αυτά. Βλέπαμε τις εγκαταστάσεις εδώ με τους συμπαίκτες μου και είναι πολύ όμορφες. Ο χώρος είναι ιδιαίτερα καλοστημένος. Με όλες αυτές τις κινήσεις, αποδεικνύεται ότι εξελίσσεται και μεγαλώνει η ομάδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: