Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΟΚ Ασπρόμαυρη καρδιά


Την επιθυμία τους να κατακτήσουν τίτλο με τον ΠΑΟΚ εξέφρασαν οι Βίκτορ Βιτόλο και Πάμπλο Γκαρσία. Οι δυο παίκτες αναφέρθηκαν στην έως τώρα πορεία του «Δικέφαλου» του Βορρά, ενώ μίλησαν και για τη φιλία που τους συνδέει. Επίσης, θυμήθηκαν και τις κόντρες τους στο ισπανικό πρωτάθλημα. Οι δυο παίκτες μίλησε στο «Metrosport».

Ο Βιτόλο δήλωσε αρχικά: «Φυσικά και είμαστε φίλοι! Τι να σχολιάσουμε παραπάνω; Το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο… Θέλουμε πιο ψηλά τον ΠΑΟΚ. Ο Πάμπλο είναι η καρδιά του ΠΑΟΚ…», ενώ ο Γκαρσία τόνισε: «Ο Βιτόλο είναι το παρόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ».
Στην συνέχεια, ο Ισπανός μέσος τόνισε: «Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής, έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά στην Ισπανία δεν με είχε κερδίσει ποτέ», για να απαντήσει ο Ουρουγουανός: «Ναι, αλλά αυτό συνέβαινε στα όνειρα σου. Ναι, αλλά και πέρσι σε τόσα παιχνίδια σε βρήκα αντίπαλο και δεν με κέρδισες ούτε μια φορά»!
Στην συνέχεια, ο Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε: «Όπως έχω ξαναπεί, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Από την πρώτη στιγμή, μου φέρθηκαν σαν να είμαι βασιλιάς, όπως και στην οικογένειά μου. Αυτό δεν έχει τιμή. Πλέον έχω πολύ ευχάριστες ευθύνες. Την ευγνωμοσύνη μου πρέπει να την αποδείξω μέσα στο γήπεδο».
Στην συνέχεια, ο έμπειρος μέσος τόνισε: «Κάθε ποδοσφαιριστής ονειρεύεται έναν τίτλο. Πιστεύω ότι διανύουμε μία πολύ καλή αγωνιστική περίοδο και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε και να κοιτάμε πάντα πιο ψηλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: