Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Δηλώσεις Σούλη Μαρκόπουλου

Για το αυριανό ματς του ΠΑΟΚ με τον Πανελλήνιο στο «Παλατάκι», μίλησε ο Σούλης Μαρκόπουλος στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από τους αγώνες : «Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και περιμένουμε να εφαρμόσουμε μέσα στο γήπεδο αυτά που έχουμε πει όλη την εβδομάδα, ώστε να μπορέσουμε να αντισταθούμε στην πίεση του Πανελληνίου» τόνισε αρχικά ο προπονητής του Δικέφαλου Δικεφάλου και συνέχισε: «Ξέρουμε τα δυνατά του σημεία και που θα χτυπήσουμε και ελπίζουμε να μην κάνει αυτά που θέλει. Να κρατήσουμε το ρυθμό, να μην τρέξει αιφνιδιασμούς και να μη βάλει πολλά καλάθια με τρίποντα, αφού έχει μέσο όρο περίπου 21 πόντους ανά παιχνίδι. Να περιορίσουμε τους χώρους, ώστε να τους φέρουμε σε άλλα μονοπάτια, που θα είναι πιο δύσκολα για αυτούς».

Για το κατά πόσο η σαββατιάτικη αναμέτρηση έχει σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου, όταν ο ΠΑΟΚ είχε συντριβεί στην Κυψέλη, ο Κ. Μαρκόπουλος τόνισε: «Το ματς του πρώτου γύρου δεν έχει καμία σχέση με το αυριανό. Τελείως διαφορετικό. Τότε η ομάδας μας φάνηκε πολύ ανέτοιμη, ενώ ο Πανελλήνιος πολύ πιο έτοιμος και φορμαρισμένος.. Έχει περάσει ένας γύρος, ξέρουμε πως περπατάει ο Πανελλήνιος, με δύο ματς την εβδομάδα με δυνατές ομάδες στην Ευρώπη έχει βρει καλό ρυθμό, ξέρει να εκμεταλλεύεται τα δυνατά του σημεία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στην περιφερειακή άμυνα, είναι μια ομάδα που μπορεί να σε «σκοτώσει», αν τις δώσεις τη δυνατότητα. Είμαστε πιο δυνατοί κάτω από τα καλάθια, αλλά εμείς δεχόμαστε καλάθια από δεύτερα και τρίτα ριμπάουντ. Πρέπει να σταματήσουμε και τους αιφνιδιασμούς. Το αυριανό παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με τον αγώνα με την Ολύμπια. Για παράδειγμα ο σύλλογος των Ολυμπιονικών έχει πολύ καλύτερους ψηλούς, 4 μπορούμε να πούμε ακόμη και 5. Χαρακτηριστικό είναι ότι τόσο ο Βουγιούκας όσο και ο Όστοιτς πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις».

Ο ΠΑΟΚ σε 6 εντός έδρας αναμετρήσεις με τον Πανελλήνιο μετράει 5 νίκες και μόλις μια ήττα που σημειώθηκε την περσινή χρονιά.



Επιμέλεια : Γιώργος Διπλοΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: