Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Τουρσουνίδης: "Ποτέ δεν έφυγε ο Ζαγοράκης"


Ο Τουρσουνίδης βραβεύει τον Βιεϊρίνια Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» μετά την συνέντευξη Τύπου του Θόδωρου Ζαγοράκη και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα που απασχολούν τον «Δικέφαλο».

Είπε αρχικά: «Ο Θόδωρος Ζαγοράκης ποτέ δεν έφυγε από τον ΠΑΟΚ και αυτό το έδειξε με την επιστροφή του. Αγαπάει την ομάδα και θέλει να την βοηθήσει να φτάσει ψηλά. Έδωσε πολλά από το ξεκίνημα της θητείας του, μαζί με τους συνεργάτες του και σίγουρα μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα στην διάρκεια των επόμενων ετών. Γιατί ο ίδιος θέλει, όπως και όλοι μας τον ΠΑΟΚ να είναι πρωταγωνιστής, να κάνει πρωταθλητισμό» ενώ για τους παίκτες και συγκεκριμένα για τον Πάμπλο Γκαρσία είπε: «Η χρονιά που κάνει ο Γκαρσία, με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα στο ξεκίνημα, είναι εκπληκτική, συγκλονιστική θα έλεγα» και συμπλήρωσε: «Το ποδόσφαιρο είναι πλέον πιο ομαδικό, πιο ουσιαστικό. Ο ΠΑΟΚ δεν εξαρτάται από έναν ποδοσφαιριστή αλλά από την ομαδική λειτουργία και αυτό είναι που κάνει την ομάδα να ξεχωρίζει».

Για τις πιθανότητες να διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα είπε: «Δεν είναι μακριά, ούτε και κοντά. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο κοντρολαρισμένη και φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Για να φτάσει τον Παναθηναικό παίζουν πολλά ρόλο όπως η τύχη, οι συγκυρίες μιας και θα πρέπει να. στραβοπατήσει η ομάδα της Αθήνας. Είναι αλήθεια ότι ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στους στόχους του, όλοι είναι προσγειωμένοι. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, είτε παίζεις με ομάδα που κινδυνεύει είτε με κάποια που έχει υψηλούς στόχους. Το σημαντικό είναι ότι άπαντες στον ΠΑΟΚ είναι προσγειωμένοι».

Αναφερόμενος στον Σάντος τόνισε: «Αυτό που βλέπουμε είναι έργο Σάντος, έχει δικαιωθεί και πρέπει να του βγάλουμε το καπέλο. Κάτι ήξερε παραπάνω και δικαιώθηκε, παρά τις αντιδράσεις που υπήρχαν στην αρχή. Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες ήταν η στήριξη του Ζαγοράκη στον Σάντος και η ανανέωση του συμβολαίου του.
Όταν τα αποδυτήρια είναι καλά τότε μπορείς να μεγαλουργήσεις, όταν έχεις προβλήματα εκεί και τους καλύτερους παίκτες του κόσμου να έχεις δεν μπορείς να φτάσεις ψηλά».

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης αναφέρθηκε και στο θέμα Σαλπιγγίδη: «Συμφωνώ με τα λόγια Ζαγοράκη για το θέμα Σαλπιγγίδη, έστειλε το μήνυμα. Είναι παίκτης του Παναθηναικού. Ήταν τραγική η εικόνα στον αγώνα με τον Πανιώνιο η μισή κερκίδα να είναι εναντίον του Σαλπιγγίδη και η άλλη μισή υπέρ, την ώρα που χρειάζονταν στήριξη η ομάδα».

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο είπε: «Όταν προέρχεσαι ειδικά από μία μεγάλη νίκη όπως αυτή επί του Ολυμπιακού απαιτείται προσοχή. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να κερδίσει, έχει δείξει σοβαρότητα και θα σκαρφαλώσει ψηλότερα στην βαθμολογία.
(28/1 20:38)

Δεν υπάρχουν σχόλια: