Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Έβρεξε πρόστιμα


Μποξέρ ο Ντιόγκο Με υψηλά πρόστιμα τιμώρησε η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός τους Ντιόγκο και Γιάννη Παπαδόπουλο, για το μεταξύ τους επεισόδιο που σημειώθηκε στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης. Πιο συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα κληθεί να πληρώσει ποσό 20.000 ευρώ, ενώ πρόστιμο 10.000 ευρώ επιβλήθηκε στο νεαρό μέσο.

Η αποστολή
Χωρίς τον Αντώνη Νικοπολίδη θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή στο γήπεδο Καραϊσκάκη απέναντι στον Λεβαδειακό. Η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε χθες ο έμπειρος τερματοφύλακας, έδειξε ότι έχει υποστεί κάκωση στον δεξιό ώμο, πρόβλημα που αναμένεται να τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου δέκα ημέρες. Συνεπώς, ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" είναι αμφίβολος και για το επόμενο ματς πρωταθλήματος, στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Απών από την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό θα είναι και ο Ιεροκλής Στολτίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προπονήθηκε σήμερα, ο τραυματίας Ντουντού, καθώς και ο τιμωρημένος Ντάτολο.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ανακοίνωσε τη 19μελη αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι Κόβατς, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Ντομί, Ραούλ Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντερμπισάιρ και Λούα Λούα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: