Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Θέλει Τοροσίδη η Σίτι

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι για τον Βασίλη Τοροσίδη σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο μάνατζερ του διεθνούς άσου στο «Sky Sports».

Κατά καιρούς αρκετές ομάδες της Premier League έχουν συνδεθεί μεταγραφικά με τον «Τόρο». Μάλιστα τον Ιανουάριο το όνομα του ακούστηκε για την Λίβερπουλ, την Μπλάκμπερν και την Σάντερλαντ. Τελικά οι «μαύρες γάτες» δεν ήταν διατιθέμενες να πληρώσουν επτά εκατ. ευρώ που σύμφωνα πάντα με το αγγλικό site, ζήταγε ο Ολυμπιακός, αλλά μέχρι τέσσερα.

Ωστόσο το οικονομικό δεν αποτελεί εμπόδιο για την ζάμπλουτη Σίτι, του σεϊχη Αλ Μανσούρ και ο τεχνικός της Ρομπέρτο Μαντσίνι αναμένεται να πάρει την τελική απόφαση για τον αν θα κινηθεί η ομάδα του για τον Τοροσίδη μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η αγγλική ομάδα παρακολουθούσε τον 24χρονο διεθνή Ελληνα μεσοαμυντικό πριν την πρόσληψη του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο της αλλά δεν έκανε πρόταση τον Γενάρη καθώς ο Μαντσίνι ήθελε να τσεκάρει σε μεγαλύτερο βάθος τον παίκτη.

Ο μάνατζερ του «Τόρο», Γιώργος Καζιάνης δήλωσε πως ο πελάτης του θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στην Premier League.

«Οι πιθανότητες για τον Βασίλη να παίξει στην Αγγλία και σε ομάδα της Premier League είναι πολύ καλές γιατί τις τελευταίες 20 μέρες είχα διαρκή επαφή με την Σίτι. Άνθρωποι της με πήρανε τηλέφωνο και με ρώτησαν αρκετά γι’ αυτόν.

Εδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον και μου είπαν πως θα τον παρακολουθούν στενά κατά την διάρκεια του Μουντιάλ. Στην Σίτι γνωρίζουν πολλά γι αυτόν αλλά επειδή ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν τον ξέρει τόσο καλά, αποφάσισαν να μην κάνουν τίποτα τον Γενάρη. Μου είπαν πως θα έχουν τα μάτια τους στραμμένα πάνω του μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο και πως θα μιλήσουμε ξανά το καλοκαίρι. Ξέρουν πως η ρήτρα πώλησης του είναι στα επτά εκατ. ευρώ και φυσικά ο Βασίλης θα ήθελε πολύ να παίξει σε μία τόσο μεγάλη ομάδα».

Εξάλλου ο Καζιάνης επιβεβαίωσε το υπαρκτό ενδιαφέρον της Σάντερλαντ αλλά και την αδυναμία της να πληρώσει τα επτά εκατ. ευρώ: «Το ενδιαφέρον της Σάντερλαντ ήταν έντονο. Είχα μιλήσει με τους ιθύνοντες της και ήταν έτοιμοι να προσφέρουν 4 εκατ. στον Ολυμπιακό. Όμως ο Ολυμπιακός δεν τον έδινε με αυτό το ποσό. Η ρήτρα πώλησης του είναι επτά εκατ. και για αυτό η Σάντερλαντ δεν προχώρησε σε επίσημη πρόταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: