Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Πάνοπλος στο Καυτανζόγλειο


Με τους Βλάνταν Ίβιτς και Αντελίνο Βιεϊρίνια να συμπεριλαμβάνονται κανονικά στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ηρακλή. Οι δυο παίκτες προπονήθηκαν το Σάββατο χωρίς προβλήματα και τέθηκαν στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία του «Δικέφαλου» του Βορρά ολοκληρώθηκε το Σάββατο με μια τελευταία προπόνηση. Μετά το τέλος της ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση του «Καυτανζογλείου» Σταδίου.

Αυτή αποτελείται από τους: Χαλκιά, Κρέσιτς, Αραμπατζή, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Φωτάκη, Κριστιάνο, Εντίνιο, Γκαρσία, Ίβιτς, Γκαρσία, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια και τους Μαλεζά και Σαβίνι στο κέντρο της άμυνας. Ο Λίνο θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας και ο Αραμπατζής το δεξί. Οι Γκαρσία, Βιτόλο και Ίβιτς θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής, με τους Σορλέν και Βιεϊρίνια στα άκρα. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Εντίνιο, με τον Μουσλίμοβιτς να συγκεντρώνει και αυτός πιθανότητες να πάρει θέση στο βασικό σχήμα. Ο Σάντος θα αποφασίσει πριν την έναρξη της αναμέτρησης για την επιθετική «αιχμή» που θα χρησιμοποιήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: