Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ: Απέστειλε εξώδικο ο Κωφίδης!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Εξώδικο στην ΠΑΕ Ηρακλής απέστειλε ο Σάββας Κωφίδης, μετά την προειδοποίηση των παικτών για αποχή. Ο προπονητής του «Γηραιού» ζητεί 300.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στις απολαβές που προβλέπονταν σε ολόκληρο το τριετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει. O 49χρονος τεχνικός φέρεται να έχει ενοχληθεί από τη συμπεριφορά της διοίκησης στο πρόσωπό του και για αυτό αποφάσισε (για πρώτη φορά) να συμπεριφερθεί επαγγελματικά.

Από την πλευρά τους, οι διοικούντες την ΠΑΕ ενημερώθηκαν για την κίνηση του κ. Κωφίδη και υποστήριξαν ότι θα βρεθεί κάποια λύση στο συγκεκριμένο θέμα, όμως αυτό θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα. Εκείνο που προέχει για τον Ηρακλή είναι το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και να προσπαθήσει η ομάδα να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί στο συγκεκριμένο ματς.

Όσον αφορά τους παίκτες, είδαν χθες να μπαίνει ένα μικρό ποσό στους λογαριασμούς τους, το οποίο όμως δεν είχε καμία σχέση με την υπόσχεση περί «σχεδόν εξόφλησης των δεδουλευμένων» και κανείς δεν έμεινε ικανοποιημένος, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή το αφήνουν στην άκρη λόγω του ντέρμπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: