Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Κοβαλέφσκι: "Ακέφαλη ομάδα ο Ηρακλής"


O Κοβαλέφσκι του Ηρακλή Κατακεραύνωσε τον Ηρακλή και όσους συνεργάτηκαν μαζί του ο Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Onet.pl sport. Ο Πολωνός τερματοφύλακας, που τον Ιανουάριο αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα δε χαρίστηκε σε κανέναν για τον τρόπο που έφυγε, ενώ μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον Αντώνη Ρέμο και τον Ηλία Πουρσανίδη, λέγοντας πως: "Ο ένας είναι πολυάσχολος, επειδή είναι τραγουδιστής" και για τον άλλον πως: "Περισσότερη ώρα τον βλέπαμε στην τηλεόραση, παρά στο γραφείο του", καταδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο το πώς σκέφτονται οι κυανόλευκοι παίκτες για τους διοικούντες της ομάδας.

"Να ξεκινήσω λέγοντας πως παρόλα όσα έγιναν κρατάω τις όμορφες αναμνήσεις από το πέρασμα μου στην Ελλάδα", είπε αρχικά ο Πολωνός, που στη συνέχεια έγινε πιο σκληρός: "Όλα έδειχναν διαφορετικά από ότι στο ξεκίνημα. Αρχισαν τα οικονομικά προβλήματα και η κατάσταση έγινε άρρωστη, γιατί αντί πριν τα ματς να σκεφτόμαστε τον αγώνα, συζητούσαμε πότε και αν θα πληρωθούμε. Έτσι αποφάσισα πως όπως έχουν γίνει τα πράγματα, πρέπει να κάνω κάτι. Οι καριέρες δεν κρατάνε για πάντα. Δεν το παίζω καλός Σαμαρείτης, όμως σκέφτομαι την οικογένεια μου στο μέλλον. Το ποδόσφαιρο είναι ευχαρίστηση για εμένα και όχι επάγγελμα και δεν μπορώ να αποδώσω σε άσχημες συνθήκες. Εξάλλου το πρόβλημα με τα λεφτά δεν επηρέασε μόνο εμένα, αλλά όλους τους πρώην συμπαίκτες μου".

Μιλώντας για τον ισχυρό άνδρα της κυανόλευκης ΠΑΕ, ο Κοβαλέφσκι τόνισε με νόημα: "Προσπάθησα να έχω επαφή με την διοίκηση, όμως το θέμα ήταν με ποιον να πρωτομιλήσω γιατί δεν έβρισκες κανένα στην ομάδα. Ο πρόεδρος της ομάδας, Αντώνης Ρέμος, είναι πολυάσχολος άνθρωπος, καθώς είναι τραγουδιστής".

Για τον Ηλία Πουρσανίδη, πρώην διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας τόνισε: "Πιο συχνά τον έβλεπες σε τηλεοπτικές εκπομπές, παρά στο γραφείο του! Είχα την εντύπωση ότι η ομάδα ήταν ακέφαλη! Έτσι ήταν και στα παιχνίδια, είτε χάναμε, είτε κερδίζαμε κανείς δεν ενδιαφερόταν".

Και συνέχισε ο Πολωνός πορτιέρο: "Μόλις είπα να λύσουμε το συμβόλαιο ως δια μαγείας εμφανίστηκαν. Όλα έγιναν σε ωραίο κλίμα. Δια μαγείας, μέσα σε τρεις ώρες βρέθηκαν άνθρωποι από την διοίκηση και συμφωνήσαμε. Ο σύλλογος μου υποσχέθηκε ότι μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα με έχει εξοφλήσει, ελπίζω να συμβεί".

Από Δευτέρα θα κινηθούν...
Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι ποδοσφαιριστές δεν έλαβαν σήμερα τα χρήματα τα οποία υπολόγιζαν, αλλά, ποσά μικρότερα του αναμενομένου... Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στους λογαριασμούς τους δεν μπήκαν τόσα ώστε να μείνουν ικανοποιημένοι και είναι άγνωστο τι θα επακολουθήσει από τη Δευτέρα.

Ο λόγος για τους παίκτες του Ηρακλή που περίμεναν σήμερα να εισπράξουν ένα ικανοποιητικό ποσό από τον Αντώνη Ρέμο, έτσι όπως τους μεταφέρθηκε ως υπόσχεση πριν από δύο μέρες, από τον Γρηγόρη Φανάρα.

Δεν έλαβαν τα ποσά που ανέμεναν με αγωνία και, σύμφωνα με όσα ανέφεραν σε σχετική τους ανακοίνωση, όταν την περασμένη Τετάρτη προχώρησαν σε προειδοποιητική αποχή, θα πάρουν τα... μέτρα τους. Προφανώς θα αντιδράσουν με προσφυγές.

Εκτός ο Λέκι
Προπόνηση στο γήπεδο του αγώνα και στην ώρα εναρξής του για τους "κυανόλευκους", με τον Λέκι να επιχειρεί να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, αλλά τα ενοχλήματα στους προσαγωγούς να μην τον εγκαταλείπουν. Κατόπιν αυτής της εξέλιξης και λόγω του εξαιρετικά μικρού χρονικού διαστήματος, που μεσολαβεί μέχρι την κυριακάτικη αναμέτρηση, ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός θεωρείται, πλέον, απών.

Αντιθέτως ο Γιάκομπ, όπως αναμενόταν, ξεπέρασε την κάκωση στο γόνατο και προπονήθηκε σε πλήρεις ρυθμούς, όπως και ο αρχηγός της ομάδας, Τάσος Κατσαμπής, ο οποίος επέστρεψε από τη συμμετοχή του στη διαδικασία ανάδειξης των "Χρυσών Ενδεκάδων", στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: