Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Το πρόστιμο αναβλήθηκε...


Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης Χαμηλά κράτησε τη μπάλα ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Δεν ανακοίνωσε πρόστιμο. Προτίμησε να μιλήσει στους παίκτες και να κάνει σύντομες συστάσεις και όλα δείχνουν ότι διατηρεί απόσταση από τις ακραίες αποφάσεις που δεν αποκλείεται να αποφέρουν αντίθετα, από αυτά που περιμένει, αποτελέσματα. Στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να εξομαλύνουν μια κατάσταση και να ανασυνταχθούν για να αποσπάσουν το απόλυτο στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Σουρωτής βρέθηκε την Παρασκευή ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε μεν σε έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές του "δικεφάλου", αλλά δεν ανακοίνωσε πρόστιμο. Για περίπου πέντε λεπτά, απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του και υποστήριξε ότι: "αυτό δε θα περάσει έτσι".

Κάτι που σημαίνει ότι αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, θα τους επιβληθεί πρόστιμο και δεν αποκλείεται η διοίκηση να αλλάξει τακτική. Παραμονές ενός κρίσιμου αγώνα, όπως αυτός με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο, έθεσαν οικονομικό θέμα και αυτό ενόχλησε τον Ζαγοράκη και τους συνεργάτες του.

Σχετικά με τον πρόστιμο, θα επιβληθεί μεν στους ποδοσφαιριστές, αλλά δεν ανακοινώθηκε καθότι ακολουθεί το κρίσιμο ντέρμπι με τον Ηρακλή και κρίθηκε απαραίτητο να γίνει μια προσπάθεια ενίσχυσης του ηθικού, παράλληλα με τις συστάσεις του Ζαγοράκη και να μην δοθούν ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στην ένταση που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα.

Οι διοικούντες του ΠΑΟΚ "σφίγγουν τα λουριά" μετά την ήττα - αποκλεισμό απ' τον ΠΑΣ Γιάννενα και την συζήτηση που επεδίωξαν οι παίκτες για τον οικονομικό τομέα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρόστιμο θα είναι ίσο με το πριμ που δόθηκε στους παίκτες μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Χθες, ο Ζήσης Βρύζας και ο Σέρτζιο Κονσεισάο ήταν οι πρώτοι που έκαναν συστάσεις στους παίκτες και για περισσότερο από μία ώρα συζήτησαν για όλα τα θέματα, όπως την άσχημη εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο κύπελλο και την βαριά ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και για το πως διέρρευσε την περασμένη Δευτέρα η συζήτηση για τα οφειλόμενα.

Έτοιμος ο Ίβιτς
Ο Βλάνταν Ίβιτς συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση και έδειξε πανέτοιμος για το ντέρμπι με τους "κυανόλευκους". Προληπτικά σταμάτησε την προπόνηση ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, καθώς αισθάνθηκε ένα "σφίξιμο", αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και ασφαλώς δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το ματς με τον Ηρακλή.

Οι τραυματίες είναι οι Τσιρίλο, Φιλομένο και τιμωρημένος ο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός αντιμετωπίζει και ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού και γι' αυτό το λόγο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αποστολή στη Γερμανία
Για τη Γερμανία τα μέλη της προκειμένου να κάνουν συγκεντρώσεις με μέλη συνδέσμων του ΠΑΟΚ στη Γερμανία και να ενημερώσουν σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Τέσσερις εκπρόσωποι της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. θα βρίσκονται στη Γερμανία όπου και θα παραμείνουν για μια εβδομάδα προκειμένου να ενημερώσουν τους ομογενείς φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Τα μέλη της διοίκησης, Παναγιώτης Ποικιλίδης, Σπύρος Μυλιωρίδης η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Μαριάννα Παρασκευοπούλου και ο υπάλληλος της ΠΑΕ, Βασίλης Σαραϊδάρης, θα ενημερώσουν τους φίλους του Δικεφάλου που ζουν μόνιμα στην Γερμανία αλλά και στην Ελβετία, σχετικά με την ΑΜΚ και θα τους διευκολύνουν ώστε να παρακάμψουν την πολύπλοκη διαδικασία για να συμμετέχουν.

  • Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί, ουσιαστικά, τους οπαδούς του "δικεφάλου" να μην επιχειρήσουν να μεταβούν στο Καυτανζόγλειο, αφού η αστυνομία δε θα τους επιτρέψει την είσοδο στο γήπεδο: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ενημερώσει και να διευκρινίσει, ότι ενόψει του αγώνα Ηρακλής - ΠΑΟΚ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague 2009/2010, δεν της χορηγήθηκαν -από την γηπεδούχο ΠΑΕ Ηρακλής- εισιτήρια για τους φιλάθλους της.

    Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, αστυνομικές δυνάμεις θα αποκλείσουν την πρόσβαση στο γήπεδο σε όσους δε θα διαθέτουν εισιτήρια ή θα τα έχουν προμηθευτεί κατά παράβαση των διατάξεων που ισχύουν.
    Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ."

  • Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (4/2), το ποσό που έχει διατεθεί μέχρι στιγμής για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέρχεται σε 173.669 ευρώ και ο αριθμός των μετόχων στους 1583.
  • Δεν υπάρχουν σχόλια: