Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

«Διπλό» ανόδου ο Ο.Βόλου

Μία πολύ σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου επί της Ηλιούπολης, στο δημοτικό γυμναστήριο Ηλιούπολης, όσον αφορά την υπόθεση άνοδο στη Σούπερ Λιγκ (3-1). Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο σε μία δύσκολη έδρα και την αρχή έκανε ο Ηλίας Σολάκης στο 9΄. Ο πεπειραμένος επιθετικός έκανε αυτό που γνωρίζει πολύ καλά, δηλαδή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας (1-0).

Λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, μάλιστα, ο Ουμπίντες διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του για τη νίκη (2-0).

Κάμπας και Καπετάνος στο τέλος

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, αφού ο Ηλίας Κάμπας μείωσε στο 79΄ για την Ηλιoύπουλη (2-1), με τον Κώστα Καπετάνο όμως να κλέβει την παράσταση στο τέλος, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ με σουτ (3-1, 89΄).

Πλέον, ο Ολυμπιακός Βόλου με 39 βαθμούς εδραιώνται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ η Ηλιούπολη παρέμεινε στους 23 βαθμούς και κάτω από τη μέση του πίνακα.

Επίθεση στον… Κούγια!

Μετά το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων, στο «στόχαστρο» των οπαδών της Ηλιούπολης βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος και πρόεδρος της Παναχαϊκής, βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και αποτέλεσε το κόκκινο πανί για τους φιλάθλους.

Ο λόγος είναι κάποιες περσινές καταγγελίες του για τον πρόεδρο της Ηλιούπολης, γεγονός που οδήγησε μερικούς οπαδούς να κινηθούν προς το μέρος του και να ανάψουν τα αίματα μέχρι να επέμβει η Αστυνομία. Ο Α. Κούγιας, πάντως, δεν απομακρύνθηκε από τη θέση και… κυκλωμένος αστυνομικούς συνέχισε να παρακολουθεί το ματς!

Οι συνθέσεις:

Ηλιούπολη (Νίκος Παντέλης): Τακίδης, Δημήτρης, Ψαρρής, Κόλτσης, Νικολόπουλος, Παραράς, Μουνιόθ (60' Σαρμιέντο), Γήτας (80' Δωροβίνης), Κάμπας, Νατσέφσκι, Στεφανίδης (51' Αλημπάς).

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Κηπουρός, Ζαραδούκας, Ουμπίντες (76' Αμπράμοβιτς), Κόρμπος, Μπουλούτ, Ροτζέριο (56' λ.τ Φούφουλας), Σιαλμάς (70' Αρβανίτης), Σολάκης, Λιαπάκης, Καπετάνος, Ψυχογιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: