Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Σάντος: "Του χρόνου το πρωτάθλημα"

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος έθεσε ως στόχο του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν ο Φερνάντο Σάντος σε δηλώσεις που έκανε σε πορτογαλικό ραδιόφωνο.

«Τόσο καιρό ο ΠΑΟΚ δεν ήταν στη θέση που του άξιζε και γι` αυτό παλεύουμε. Θα δούμε τι δρόμο θα πάρει η ομάδα στο μέλλον. Μετά τη δουλειά που κάνουμε, ο επόμενος στόχος είναι την νέα σεζόν να ξεκινήσουμε από την πρώτη γραμμή της αφετηρίας, ώστε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Θα δούμε αν τελικά θα μπορέσει να γίνει έτσι», ανέφερε ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» για να προσθέσει

«Το πρότζεκτ γίνεται με στόχο να ανέβει και άλλο η ομάδα στο αθλητικό κομμάτι και στόχος είναι να μπει ο ΠΑΟΚ στην θέση του ανήκει, βάσει της ιστορίας του και του μεγαλείου της ομάδας. Τα πράγματα πάνε πολύ καλά και τα δυο τελευταία χρόνια παλεύουμε με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό παρά την τεράστια διαφορά στο μπάτζετ.».

Αναφορικά με το μέλλον του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, σχολίασε: ««Θα μιλήσουμε αργότερα και όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή. Ο Ζαγοράκης μου πρότεινε τον περασμένο Σεπτέμβρη να παρατείνουμε την συνεργασία μας για ακόμη δυο χρόνια, αλλά εγώ του απάντησα πως αυτό θα είναι καλύτερα να το συζητήσουμε όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: