Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Διάψευση Αθηνή


Ο Παντελής Αθηνής Η ανακοίνωση της αναστολής της λειτουργίας του ΑΕΚ Empire δημιούργησε διάφορα ερωτηματικά, σχετικά με την ανάμιξη του Παντελή Αθήνα. Μάλιστα υπήρξαν και δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η παρουσία του Κύπριου επιχειρηματία και της εταιρίας του, που ανέλαβαν την έκδοσή του μεγάλωσε ακόμη περισσότερο τη «μαύρη τρύπα» που είχε στην εταιρία από την έκδοση του περιοδικού. Ο ίδιος όμως με δυναμική απάντησή του, μέσω του κυπριακού site supermpala διέψευσε το συγκεκριμένο σενάριο.

Αναλυτικά η δήλωσή του: ««Επειδή κάποιοι κύριοι κατ �εξακολούθηση συνεχίζουν να ρίχνουν λάσπη στο πρόσωπό μου σχετικά με την έκδοση του περιοδικού «ΑΕΚ EMPIRE», έχω να δηλώσω στο φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ τα εξής: Το περιοδικό το εξέδιδε η ΠΑΕ ΑΕΚ τέσσερα χρόνια προτού το αναλάβω εγώ με τεράστιο κόστος και ζημιές πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ και αν θέλει η ΠΑΕ μπορεί να τις δημοσιοποιήσει. Από την αγάπη μου προς την ομάδα, την αγανάκτηση και τη διασπάθιση που γινόταν αποφάσισα να προτείνω να αναλάβω την έκδοση του περιοδικού με δικά μου έξοδα.

Το περιοδικό πληροφοριακά σας αναφέρω ότι διπλασίασε τις πωλήσεις του. Πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος της ΑΕΚ ότι από τη μέρα που ανέλαβα την έκδοση του περιοδικού, ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ. Η δημοσιοποίηση δήθεν ασύμφορης συμφωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ με τη δική μου εταιρία είναι το λιγότερο αφελής. Αυτοί οι κύριοι που δήθεν κόπτονται για τα συμφέροντα της ΑΕΚ, αντί να ερευνήσουν το πόσες χιλιάδες ευρώ ζημιά έκανε η ΑΕΚ όταν το εξέδιδε και ποιος έχει πάρει αυτά τα χρήματα προσπαθούν να πλήξουν εμένα. Μήπως η προσπάθειά τους αποσκοπεί στο να αναλάβουν την έκδοση και να ξανά ξεκινήσουν το φαγοπότι; Τα συμπεράσματα δικά σας».

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, ολοκληρώθηκε με τον Ρότζερ Γκερέιρο να αποτελεί το νέο πρόβλημα του τεχνικού επιτελείου. Στον καθιερωμένο μηνιαίο αιματολογικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο Πολωνός, πάσχει από λοίμωξη του αιμοποιητικού συστήματος. Ο μέσος της Ένωσης θα υποβληθεί σε περαιτέρω αιματολογικές εξετάσεις και μέχρι την ολοκλήρωσή τους θα πρέπει να απέχει από τις προπονήσεις της ομάδας. Κατόπιν αυτού αποκλείστηκε και από την αποστολή του αυριανού αγώνα.

Αυτό βέβαια δεν επηρέασε τα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς για την ενδεκάδα, την οποία αποτελούν: Ο Σάχα κάτω από τα δοκάρια, οι Μαϊστόροβιτς και Αλβες ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ο Γεωργέας αριστερά, ο Αραούχο δεξιά και οι Καφές, Μάκος στον άξονα. Ο Λεονάρντο θα παίξει από την αριστερή πλευρά, ο Σκόκο από δεξιά, ενώ οι Τζεμπούρ και Μπλάνκο θα ξεκινήσουν στην κορυφή της επίθεσης.

Το σενάριο που φαίνεται πως τελικά αποτελεί πραγματικότητα, επιβεβαίωσε με δημοσίευμά της η Repubblica Lavoro» και η «Corriere Mercantile». Συγκεκριμένα ανέφεραν και οι δύο πως το καλοκαίρι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης θα είναι ένα από τα μετεγγραφικά αποκτήματα της Τζένοα, με την οποία όπως όλα δείχνουν ο 19χρονος μέσος έχει υπογράψει πρόσύμφωνο. Μάλιστα αμφότερες οι εφημερίδες εκφράζουν την αισιοδοξία τους να βγει όπως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: