Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Εμειναν στο 1-1 Εθνικός και Πανσερραϊκός


Φάση από τον αγώνα Εθνικός - Πανσερραϊκός Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Εθνικός και Πανσερραϊκός στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο γήπεδο του Ελληνικού. Το φινάλε της συνάντησης είχε ένταση καθώς οι Πειραιώτες είχαν παράπονα για τη διαιτησία και εκτιμούν ότι αδικήθηκαν με συνέπεια παίκτες και οπαδοί να διαμαρτυρηθούν έντονα.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Εθνικός έχοντας και τη... συμπαράσταση του αέρα, πίεσε τον Πανσερραϊκό και δημιούργησε ευκαιρίες με πιο σημαντική αυτή του 34' όταν ο Φαρινόλα επιχείρησε δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα Κοτταρά.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Πανσερραϊκό, καθώς σε μία αντεπίθεση -στο 48'- ο Σκάγκλια με πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Πειραιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν και μετέφεραν το παιχνίδι προς την περιοχή των Μακεδόνων. Και ενώ όλα έδειχναν πως η ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς θα έφευγε με το "διπλό" από το Ελληνικό, ο Ροντρίγκο με πλασέ στο 89' έφερε το ματς στα ίσα και χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στους "κυανόλευκους"

Δεν υπάρχουν σχόλια: