Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

"Διπλό" με ανατροπή η Ηλιούπολη!


Ο Κάμπας και οι συμπαίκτες του πανηγυρίζουν το γκολ επί του  Θρασύβουλου Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-1 σε βάρος του Διαγόρα πέτυχε η Ηλιούπολη, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Καλό το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες με τους Αθηναίους να είναι πιο ουσιαστικοί και να φτάνουν στην επικράτηση. Δύο δοκάρια είχαν οι ηττημένοι και ένα οι νικητές.

Ανοιχτό και γρήγορο ήταν το παιχνίδι στο πρώτο μέρος, το οποίο βρήκε... νικητές τους γηπεδούχους με 1-0 χάρη σε τέρμα που πέτυχε με πέναλτι ο Ταραχούλσκι στο 28'. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Σπάρταλης από τον Ρουσάκη.

Πάντως, και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Οι Αθηναίοι είχαν δοκάρι στο 11' σε σουτ του Μουνιόθ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Ρούσεφ των γηπεδούχων έξι λεπτά αργότερα.

Στην επανάληψη, η Ηλιούπολη μπήκε πιο δυνατά και στο 55' έφτασε στην ισοφάριση με κοντινό σουτ του Μουνιόθ, ο οποίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μετά από εκτέλεση φάουλ.

Οι Ροδίτες απείλησαν τρία λεπτά αργότερα αλλά ο Ρούσεφ... βρήκε και πάλι το δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ όμως, από την πλευρά του, ο Κάμπας αποδείχθηκε πιο εύστοχος και μετά από σέντρα του Μουνιόθ, στο 66', σκόραρε με κεφαλιά δίνοντας το προβάδισμα στην Ηλιούπολη.

Παρά τις προσπάθειες των παικτών του Γιώργου Φοιρού, η Ηλιούπολη κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι το σφύριγμα της λήξης

Δεν υπάρχουν σχόλια: