Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Επεισοδιακή νίκη ο Ιωνικός στο Αιγάλεω


Οι παίκτες του Ιωνικού πανηγυρίζουν το γκολ του Φουρτάδο Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-0 σε βάρος του Αιγάλεω πέτυχε ο Ιωνικός σε ένα παιχνίδι, που σημαδεύτηκε από ένταση και επεισόδια. Δίκαιη η νίκη των φιλοξενούμενων, οι οποίοι σκόραραν δύο φορές στην επανάληψη αποκτώντας τρεις εξαιρετικά πολύτιμους βαθμούς.

Το παιχνίδι είχε πολλή ένταση, ενώ υπήρξαν και διακοπές. Στο 16' ο τερματοφύλακας του Ιωνικού, Πουρής δέχθηκε αντικείμενο από την εξέδρα και για τέσσερα λεπτά τού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο γκολκίπερ της ομάδας της Νεάπολης χτυπήθηκε από νέο αντικείμενο δέκα λεπτά αργότερα με συνέπεια το ματς να διακοπεί για ακόμη δύο λεπτά.

Παράλληλα, στην ανάπαυλα σημειώθηκε σύρραξη ανάμεσα σε παίκτες των δύο ομάδων αλλά επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και η τάξη αποκαταστάθηκε. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως το δεύτερο μέρος άρχισε με καθυστέρηση είκοσι λεπτών.

Στον αγωνιστικό τομέα, το ματς κρίθηκε στην επανάληψη, ότσν η ομάδα της Νεάπολης πέτυχε και τα δύο γκολ. Στο 66' ο Λανγκλέ επιχείρησε σέντρα και ο Σάλτο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ιωνικός απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Σκάρου, ενώ στο 75' έφτασε στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος με σουτ του Φουρτάδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: