Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 2-1

Ήττα στην εκπνοή… ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 2-1

Με γκολ στην εκπνοή του αγώνα ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-1 από την ΑΕΛ στο «Αλκαζάρ», στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Στο 12′ κόρνερ του Φωτάκη, κεφαλιά του Κοντρέρας, πάνω από την εστία της ΑΕΛ. Στο 16′ μακρινό σουτ του Μετίν απέκρουσε ο Χαλκιάς και στην επαναφορά ο Κουζέν με νέο σουτ έκανε το 1-0. Στο 18′ σέντρα του Μπλάζεκ, ο Λίνο στην προσπάθειά του να διώξει με κεφαλιά στέλνει την μπάλα προς την εστία του Χαλκιά, ο οποίος με υπερένταση απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 36′ αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Λίνο, έδιωξε σε κόρνερ ο Βιέρα. Στο 44′ σουτ του Φωτάκη, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο, ο Βιεϊρίνια επιχείρησε γυριστό σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή, σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των «βυσσινί».
Στο 49′ σουτ του Μετίν εκτός περιοχής, άουτ. Στο 52′ σουτ του Βιεϊρίνια έξω από τη μεγάλη περιοχή, στην αγκαλιά του Βιέρα. Στο 54′ σουτ του Ρομέου από το ημικύκλιο της περιοχής, απέκρουσε σε κόρνερ ο Χαλκιάς. Στο 56′ σέντρα του Λίνο, προσπάθησε ο Εντίνιο ανάμεσα σε δύο αμυντικούς να πλασάρει, αλλά έδιωξε σωτήρια ο Βιέρα. Στο 64′ διαγώνιο σουτ του Μετίν έδιωξε σωτήρια προ του Κουζέν και προ της εστίας ο Κοντρέρας. Στο 71′ σέντρα του Μετίν, Κουζέν και Χαλκιάς πετάχτηκαν στην πορεία της μπάλας, η οποία πέρασε άουτ. Στο 80′ δυνατό σουτ του Ίβιτς έξω από τη μεγάλη περιοχή, στο οριζόντιο δοκάρι της θεσσαλικής εστίας και άουτ. Στο 83′ σέντρα του Βιτόλο, στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά ο Κοντρέρας, η μπάλα στα δίχτυα, 1-1. Στο 90+ ο Πούρι με πλασέ έκανε το 2-1.
Διαιτητής: Σταθόπουλος (Αχαΐας).
Κίτρινες: Κατσιαρός, Τσιρίλο, Νταμπίζας, Φωτάκης, Κουζέν, Ίβιτς.
Κόκκινη: 90+ Κατσιαρός.
ΑΕΛ: Βιέρα, Βενετίδης, Νταμπίζας, Κυριακίδης, Κουζέν, Μετίν, Ρομέου (84′ Ραντοσάβλιεβιτς), Βελάσκο (40′ Φλάβιο), Μελίσσης, Κατσιαρός, Μπλάζεκ (68′ Πούρι).
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ (60′ Μουν), Λίνο, Βιτόλο, Φωτάκης, Ίβιτς, Εντίνιο (75′ Κουτσιανικούλης), Βιεϊρίνια, Σορλέν (60′ Μουσλίμοβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια: