Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Bασιλειάδης: "Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έφυγα"


Ο Κώστας Βασιλειάδης... Ο Κώστας Βασιλειάδης που τώρα αγωνίζεται στην ισπανική Ομπραντόιρο σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "ΝΕΑ", τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν έχει καταλάβει ακόμα γιατί έφυγε από τον Ολυμπιακό. "Δεν ήταν δική μου επιλογή. Ήταν του προπονητή. Σεβαστή βεβαίως η απόφαση, αλλά δεν κατάλαβα γιατί έφυγα. Δεν μου είπε κανείς τίποτα. Μέσω του μάνατζέρ μου ενημερώθηκα ότι πρέπει να φύγω. Εμένα δεν μου μίλησε κανείς. Μίλησα μόνο με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τους οποίους και ευχαρίστησα, άλλωστε δεν έχω κανένα παράπονο από αυτούς".

Για την μονομαχία του με τον Γιώργο Πρίντεζη: "Έχουμε συχνή επικοινωνία με τον Γιώργο. Όταν ήρθε στη Μάλαγα μιλήσαμε και του έδωσα όλες τις πληροφορίες για την ομάδα και τους ανθρώπους της. Είναι δύσκολο όμως να συναντηθούμε λόγω των υποχρεώσεων και της απόστασης".

Για τη μάχη που δίνει η Ομπραντόιρο: "Είχαμε μία κρίση, με οκτώ σερί ήττες. Κυρίως λόγω τραυματισμών, είχαμε μείνει με εννέα παίκτες στις προπονήσεις. Τώρα έχουμε καλύτερο πρόγραμμα και ελπίζουμε, αφού μετά την τελευταία νίκη φαίνεται ότι ξεπερνάμε τα προβλήματα".

Για τις διαφορές: "Δεν υπάρχει πίεση από τους ανθρώπους της ομάδας. Μας λένε απλά να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Έτσι κι αλλιώς, στην Ισπανία δεν υπάρχουν τα προβλήματα που βλέπουμε στην Ελλάδα. Οι ομάδες είναι τόσο οργανωμένες που έχεις ό,τι χρειάζεσαι ώστε να σκέπτεσαι μόνο το μπάσκετ. Πρέπει δε, να είσαι απόλυτα προετοιμασμένος ώστε να αντεπεξέλθεις στον τρελό ρυθμό του πρωταθλήματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: