Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Οδυνηρή ισοπαλία για την Καλαμάτα


Φάση από τον αγώνα Εθνικός - Καλαμάτα Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι της Καλαμάτας με τον Εθνικό, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 26ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Το αποτέλεσμα αυτό διατηρεί πολύ χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα τη μεσσηνιακή ομάδα, ενώ οι Πειραιώτες παραμένουν στην τέταρη θέση της κατάταξης.

Το παιχνίδι ήταν καλό, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ χωρίς ωστόσο να τις αξιοποιήσουν. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι δύο φορές όταν είδαν την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Μπαλτιμά, στο 68' και στο 80' μετά από προσπάθειες των Ζουαρί και Σουμπίνιο.

Καλαμάτα και Εθνικός κυνήγησαν τη νίκη μέχρι το τέλος της λήξης και είχαν σημαντικές ευκαιρίες προς το τέλος για να σκοράρουν όμως το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ετέροβιτς, που είχε μπει στο γήπεδο το 78'.

Καλαμάτα (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Μπαλτιμάς, Ντε Βινσέντι, Πουρτουλίδης, Α. Κωνσταντόπουλος (46' Καλαγκάνης), Ηλιόπουλος, Ψυχογιόπουλος, Σιλά (78' Ετέροβιτς), Τάσιτς, Παπουτσής, Κουτσοσπύρος, Σπυριδάκης (70' Καμινιώτης).
Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Σουλογάνης, Παγώνης, Μοσχογιάννης, Καρακώστας, Κορακάκης, Νικολόπουλος (62' Φερέιρα), Ζουαρί (82' Κωστάκης), Φαρινόλα, Σιλιγαρδάκης (62' Τσεμπερίδης), Γκράιμς, Σουμπίνιο.

Το ματς έγινε χωρίς την παρουσία φιλάθλων αφού η Καλαμάτα δεν είχε τη δυνατότητα να σφραγίσει εισιτήρια λόγω χρεών προς την Εφορία. Κάποιοι οπαδοί της, πάντως, είδαν το ματς από τις διπλανές πολυκατοικίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: