Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Ενδιαφέρον Σάντος για Πετρόπουλο

http://www.sport.gr/files/news/2010-03-20/1269077402_petropoulos_250x.jpgΜπορεί το πρωτάθλημα να βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή του αλλά στον ΠΑΟΚ ήδη έχουν αρχίσει να σκέφτονται τις καλοκαιρινές μεταγραφικές κινήσεις τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Δικέφαλο του Βορρά έχουν αρχίσει να ασχολούνται με την περίπτωση του Αντώνη Πετρόπουλου.

Οι διοικούντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης βλέπουν ότι ο Πετρόπουλος δεν έχει και πολλά λεπτά συμμετοχής με τον Παναθηναϊκό, γι' αυτό και εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον ζητήσουν δανεικό για ένα χρόνο με όψιον αγοράς το 2011.

Ο Φερνάντο Σάντος έχει εξαιρετική γνώμη για τις ικανότητες του επιθετικού των πρασίνων και σίγουρα θεωρεί την παρουσία ως σημαντική ενίσχυση στην γραμμή κρούσης της ομάδας. Αυτό που απομένει βέβαια είναι να διαπιστωθεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος από την πλευρά του Παναθηναϊκού, καθώς το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις των δύο ομάδων δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές.

Η υπόθεση πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά το τέλος των πλέι οφ, όπου θα γίνουν και οι επίσημες κινήσεις από πλευράς ΠΑΟΚ. Πηγη sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: