Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Δώνης: "Να συνεχίσουμε την αγωνιστική πρόοδο"


Τη νίκη θέλει ο Δώνης Ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης, μίλησε την Παρασκευή στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο τεχνικός του συλλόγου του Περιστερίου, τόνισε ότι στόχος των παικτών του πρέπει να είναι η συνέχιση της αγωνιστικής προόδου τους.

"Εχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε την αγωνιστική πρόοδο που δείχνουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι και όσο και αν είναι δύσκολες οι γηπεδικές συνθήκες περιμένω από τους παίκτες μου να προσαρμοστούνε ανάλογα και να παρουσιάσουν το ίδιο καλό πρόσωπο σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια", είπε χαρακτηριστικά.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί και στην συνέχεια ο Γιώργος Δώνης θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της ομάδας και θα ανακοινώσει την αποστολή. Σε αυτή σίγουρα δεν θα είναι ο τιμωρημένος Νεμπεγλέρας, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του.

  • O σκάουτ της ομάδας Τόλης Αποστόλου βρίσκεται στην Πάτρα για τους αγώνες Ελλάδα-Εϊρε και Φινλανδία-Αυστρία στο πλαίσιο της ενδιάμεσης φάση (elite round) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων 2010. Τον Ατρόμητο εκπροσωπούν στην Εθνική Παίδων οι ποδοσφαιριστές Βασίλης Καραγκούνης και Καϊμακαμούδης.

  • Την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής. Ο Ατρόμητος θα εκπροσωπηθεί από τον Υπεύθυνο Ασφαλείας Νίκο Βατικιώτη και τον Υπεύθυνο Διαχείρισης Εισιτηρίων Γιώργο Χατζή.

  • Η ομάδα Κ-21 του Ατρόμητου θα αντιμετωπίσει αύριο στις 12.00 στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Ηπείρου την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα Κ-17 επίσης αύριο θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης στις 12.30 στο γήπεδο της Χρυσούπολης.
  • Δεν υπάρχουν σχόλια: