Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Νάνι: "Τζέραρντ φύγε απο την Λίβερπουλ"

http://www.contra.gr/images/m/nani_m.jpgΤο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ είναι προ των πυλών και τα mind games των δηλώσεων ξεκίνησαν, με τον Νάνι να προτρέπει τον Στίβεν Τζέραρντ να φύγει από το λιμάνι, προκειμένου να κερδίσει τίτλους.Ο Πορτογάλος μάλιστα δικαιολόγησε τη κίνησή του, λέγοντας: «Δεν ξέρω τις προθέσεις του Στίβεν Τζέραρντ για το καλοκαίρι, αλλά είναι λογικό ένας παίκτης με τη ποιότητα και τις φιλοδοξίες του να επιθυμεί να κερδίζει τίτλος. Αν αυτό δεν συμβαίνει με την Λίβερπουλ τότε θα πρέπει να σκεφτεί το ενδεχόμενο να φύγει», ενώ παράλληλα εξέφρασε την πεποίθησή ότι η ομάδα του θα βγει νικήτρια από το ματς της Κυριακής: «Βάζω στοίχημα ότι δεν θα χάσουμε ούτε ένα παιχνίδι μέχρι το τέλος της σεζόν. Αν κάνουμε το treble αυτή τη σεζόν δεν θα είναι μεγάλη έκπληξη. Έχουμε κερδίσει έναν τίτλο και είμαστε μέσα στη διεκδίκηση και των υπόλοιπων. Κανείς δεν αμφιβάλει ότι μας αξίζει αυτή η επιτυχία. Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο και έχουμε καταπληκτικό έμψυχο δυναμικό».

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά τόνισε δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για τους «κόκκινους» η έξοδος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: «Το καλοκαίρι υπολόγιζα και την Λίβερπουλ στις ομάδες που θα διεκδικούσαν το πρωτάθλημα και πραγματικά εκπλήσσομαι με την κατάστασή τους. Ίσως οι τραυματισμοί σημαντικό παικτών, να της έκαναν κακό. Δεν θα είναι εύκολο να καταφέρουν να τερματίσει 4η. Οι άλλες ομάδες είναι πολύ καλές και η παραμικρή απώλεια, σίγουρα θα στοιχίσει στην Λίβερπουλ. Είναι κάπως σαν τη δική μας μάχη για το πρωτάθλημα».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην ατμόσφαιρα του ντέρμπι, λέγοντας: «Είμαι στην Αγγλία εδώ και τρία χρόνια και έχω ζήσει από κοντά την αντιπαλότητα των ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ. Δεν είναι απλά ένα παιχνίδι για 3 βαθμούς. Είναι ένα ματς που η τιμή των οπαδών παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για ένα ειδικό παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε προκειμένου να διατηρήσουμε το στόχο μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος», ενώ στο τέλος έπλεξε και το εγκώμιο του Άλεξ Φέργκιουσον, λέγοντας: «Δέχομαι τις εντολές του γιατί σέβομαι την εμπειρία του και είμαι ευγνώμον στον Άλεξ Φέργκιουσον, καθώς ποτέ δεν μπορούσα να προβλέψω ότι θα ζούσα τόσα πολλά και σημαντικά πράγματα όταν ξεκινούσα την καριέρα μου στην Πορτογαλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: