Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

"Ενημέρωση εντός της Πανιώνιας οικογένειας"


Ο Γιώργος Κιντής Η διοίκηση του Πανιωνίου, με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου, που κυκλοφόρησαν την Παρασκευή, σχετικά με την συνάντηση που είχε ο Γιώργος Κιντής με οπαδούς της ομάδας, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι θα υπάρξει πλήρες ρεπορτάζ για το θέμα, στην εφημερίδα "Πανιώνιος Κόσμος".

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη από τις συναντήσεις που θα έχουν τις επόμενες ημέρες οι κ.κ. Τσακίρης και Κιντής με φιλάθλους του Πανιωνίου. Οι συναντήσεις αυτές δεν έχουν κάποιο επίσημο χαρακτήρα και γίνονται καθαρά για ενημερωτικούς λόγους, εντός της Πανιώνιας οικογένειας.

Το περιεχόμενο αυτών των συναντήσεων, καθώς και οι σκέψεις της διοίκησης για τη νέα σεζόν, θα καλυφθούν πλήρως και λεπτομερώς από την εφημερίδα "Πανιώνιος Κόσμος" στο φύλλο που θα κυκλοφορήσει το Σαββάτο 27 Μαρτίου, καθώς σε όλες θα είναι παρών αποκλειστικός δημοσιογράφος της εφημερίδας. Μέχρι τότε είναι απολύτως φυσιολογικό να διαρρέουν και ορισμένες λάθος πληροφορίες, όπως συνέβη ήδη.

Περί τα μέσα του Απριλίου θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ (H ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες). Αμέσως μετά θα γίνει επίσημη παρουσίαση του νέου Δ.Σ. προς τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ σε συνέντευξη τύπου".

Στον αγωνιστικό τομέα και ενόψει της αναμέτρησης με τον Αρη, ο Γιώργος Παράσχος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, πλην φυσικά των τιμωρημένων με κάρτες Μπάλαμπαν και Μπουβάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: