Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

«Κυνηγάμε τον τίτλο ως το τέλος»


Ο Βίκτορ Βιτόλο έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Γκολ χωρίς σύνορα» που προβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

-Βίκτορ, έχει κλείσει για τους παίκτες του ΠΑΟΚ το κεφάλαιο του ντέρμπι με τον Άρη;
-«Εμείς πλέον έχουμε γυρίσει σελίδα. Αν μπορούσαμε, θα αλλάζαμε το τελικό αποτέλεσμα. Τελείωσε, όμως, αυτός ο αγώνας και κοιτάμε μπροστά. Υπάρχει ένα ακόμη ντέρμπι και εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε την εξαιρετική σεζόν που κάνουμε ως τώρα».

-Ανησυχείτε για την διαιτησία μετά από όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή (14/3);
-«Εμείς δεν ασχολούμαστε με την διαιτησία. Αυτό που μας νοιάζει είναι να συνεχίσουμε με τον τρόπο που μας έφερε ως εδώ. Με τον τρόπο που μας έχει φέρει στο σημείο να διεκδικούμε το Πρωτάθλημα. Η διαιτησία είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει όλο τον κόσμο. Με τέτοιες διαιτησίες το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται ποτέ να ωριμάσει, ποτέ να βελτιωθεί».

-Ο ΠΑΟΚ παίζει πλέον για τον τίτλο ή για τα πλέι-οφ;
-«Ο ΠΑΟΚ πάντα έχει πολύ υψηλούς στόχους, πάντα διεκδικεί το μάξιμουμ που του αναλογεί. Αν μπορούμε ως τέλος να κυνηγάμε τον τίτλο θα το κάνουμε. Και αν τα καταφέρουμε θα είναι το ιδανικό. Σε διαφορετική περίπτωση, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι για να μπούμε στα πλέι-οφ με το μεγαλύτερο δυνατό προβάδισμα, έτσι ώστε σ’ αυτή την εξτρά διαδικασία να βγούμε πρώτοι».Βάσει βαθμολογίας ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί κόντρα στην ΑΕΚ. Από την άλλη τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ δεν τα καταφέρνει ιδιαίτερα καλά κόντρα στην Ένωση. Ποια είναι η άποψή σου;
«Το γεγονός ότι έχουμε μεγάλη βαθμολογική διαφορά από την ΑΕΚ δεν σημαίνει ότι η ΑΕΚ δεν είναι καλή ομάδα, δεν διαθέτει αξιόλογους παίκτες. Εμείς έχουμε πλεονέκτημα γιατί παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε το λαό μας στο πλευρό μας. Θα χρειαστεί, όμως, να προσπαθήσουμε πολύ, να δούμε και αυτό το ματς με μεγάλη σοβαρότητα. Αν παίξουμε σαν ΠΑΟΚ, οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας».

-Έχεις συμπληρώσει σχεδόν μία σεζόν ως παίκτης του ΠΑΟΚ. Θεωρείς ότι η επιλογή σου να έρθεις στην Τούμπα το περασμένο καλοκαίρι ήταν σωστή;
-«Η αλήθεια είναι ότι ως άνθρωπος δεν μετανιώνω για τις επιλογές μου. Με τον ΠΑΟΚ, βέβαια, ήμουν 100% σωστός. Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί ως το τέλος τον τίτλο, έχει πολύ υψηλούς στόχους, κατά πάσα πιθανότητα θα παίζει σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση τη νέα σεζόν. Είναι καλύτερος από πέρυσι. Διαθέτει μία ομάδα πολύ σταθερή, μία ομάδα πολύ δυνατή. Εγώ νιώθω πολύ όμορφα, πολύ άνετα και πιστεύω ότι, σεζόν με τη σεζόν, θα δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα πετύχει όλα αυτά που επιθυμούμε. Αν έπαιρνα την απόφαση τώρα, την ίδια επιλογή θα έκανα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: