Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Καραγεωργίου: "Επιβάλλεται να κερδίσουμε"


Ο Νίκος Καραγεωργίου δίνει οδηγίες... Ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου, παραχώρησε την Παρασκευή την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στην οποία αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ηρακλή. Μάλιστα ο Καβαλιώτης τεχνικός δεν δίστασε να τονίσει ότι η ομάδα του πρέπει να φτάσει πάση θυσία στην νίκη.

"Στο παιχνίδι της Κυριακής επιβάλλεται να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, καθώς δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον στο πρωτάθλημα. Ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα και στα τελευταία 5-6 παιχνίδια έχει πετύχει σημαντικές νίκες και έχει ανέβει βαθμολογικά. Εμείς πρέπει να έχουμε διάθεση, πάθος και δυναμική, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Συνεχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή. Το παιχνίδι δεν είναι τελικός αλλά σίγουρα είναι κρίσιμο, καθώς μπορεί να σου δώσει βαθμολογική άνεση. Δεν περίμενα να βρισκόμαστε σε αυτή τη βαθμολογική θέση σε αυτό το παιχνίδι. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς, θέλουμε να το κερδίσουμε και θα το κερδίσουμε", είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο Νίκος Καραγεωργίου αναφέρθηκε στο αν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών: "Εχουμε λιγότερα προβλήματα από την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Τσεσνάουσκις είναι βέβαιο ότι δεν θα αγωνιστεί. Οι υπόλοιποι μπήκαν χθες σε κανονικούς ρυθμούς και είναι στη διάθεση μου. Μιλάω για τους Βερπακόφσκις και Κοιλιάρα".

Στο αν γίνουν αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στη Λάρισα: "Σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στη Λάρισα, στο οποίοι είχαμε τιμωρημένους και τραυματίες. Πάντως χρειάζονται όλοι οι παίκτες και πρέπει να είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό εφόσον τους ζητηθεί".

Στην εμφάνιση αμυντικών προβλημάτων: "Ξέρω τις αιτίες που δεχόμαστε στα τελευταία παιχνίδια εύκολα τέρματα. Το ένα είναι ότι παίζουμε επιθετικά και δημιουργούνται χώροι στον αντίπαλο και το άλλο τα ατομικά αμυντικά λάθη που κάνουμε. Τόσο το δεύτερο όσο και το τρίτο γκολ που δεχτήκαμε με τον Αστέρα ήταν από ατομικά αμυντικά λάθη. Ομάδα που δέχεται 3 γκολ δεν μπορεί συνέχεια να βάζει 4 για να κερδίζει".

Στο όριο της παραμονής: "Αν κερδίσουμε τον Ηρακλή πιστεύω ότι το όριο της παραμονής θα είναι στους 34 βαθμούς. Οποιος τους συμπληρώσει θα σώσει την κατηγορία".

Στην παρουσία των φιλάθλων: "Πριν 2-3 χρόνια όταν είχαμε χρειαστεί την συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου την είχαμε, στάθηκαν δίπλα μας. Πιστεύω ότι όλοι έχουν συνειδητοποιήσει την δύσκολη στιγμή και θα έρθουν στο γήπεδο να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας μας, η οποία θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα σύμφωνα με την εικόνα που έχει παρουσιάσει".

Στη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες: "Το έχουμε πει πολλές φορές ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες του συλλόγου. Η ομάδα Νέων Εργοτέλη Κ17 είναι στις πρώτες θέσεις, ενώ εξαιρετική πορεία έχει και η ομάδα Νέων Κ21. Εχουμε 5-6 παιδιά που βρίσκονται στην πρώτη ομάδα και πιστεύω ότι στα επόμενα χρόνια θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και όχι απλά θα τη στελεχώνουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: