Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Πλούσιο θέαμα και κατοστάρα...


Τέπιτς, Τσαρτσαρής και Διαμαντίδης πανηγυρίζουν... Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία απέναντι στον Ηλυσιακό, τον οποίο συνέτριψε με 110-81. Οι πράσινοι πρόσφεραν πλούσιο θέαμα σε όσους επέλεξαν να περάσουν το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό του ΟΑΚΑ και το σημαντικότερο είναι πως οι αναπληρωματικοί των πρασίνων έπαιξαν καλά.

Αυτό ήταν το παράπονο του Ζέλιμιρ Ομπάντοβιτς μετά το τέλος του αγώνα με την Καβάλα και φαίνεται πως εισακούστηκε. Αν και το παιχνίδι δεν έκρυβε δυσκολίες για τους πρωταθλητές Ευρώπης, ο Παναθηναϊκός και δη οι αναπληρωματικοί του έπαιξαν καλά. Οι «πενταδάτοι» αγωνίστηκαν ελάχιστα κι έτσι είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν από τα συνεχή παιχνίδια. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ηλυσιακός έχασε από την αρχή του αγώνα την επαφή με το σκορ και αν εξαιρέσει κανείς ένα τρίλεπτο στις αρχές της δεύτερης περιόδου δεν παρουσίασε κάτι καλό. Η ομάδα των Ιλισίων έπαιξε κι αυτή με αρκετούς παίκτες που δεν παίρνουν χρόνο συμμετοχής σε άλλα παιχνίδια. Το θέαμα στο κλειστό του ΟΑΚΑ ήταν πολύ καλό, μιας και από την αρχή του αγώνα ο Παναθηναϊκός άνοιξε τον ρυθμό του αγώνα και ο Ηλυσιακός προσπάθησε να ακολουθήσει όσο μπορούσε. Στους 19 πόντους σταμάτησε ο Κώστας Τσαρτσαρής που έδειξε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πως είναι σε καλή κατάσταση από τη μέρα που επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 100 πόντους τρία λεπτά πριν από το φινάλε της αναμέτρησης (100-71) με καλάθι του Στράτου Περπέρογλου.

Τα δεκάλεπτα: 32-22, 55-40, 85-63, 110-81.
Διαιτητές οι: Γκόντας, Μάνος, Παντελίδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς) : Βεργίνης 7, Τέπιτς 12 (2), Μπόγρης 6, Περπέρογλου 10 (1), Μπατίστ 6, Φώτσης 5 (1), Γιασικεβίτσιους 9 (1), Νίκολας 8 (2), Τσαρτσαρής 19 (2), Διαμαντίδης 4, Πέκοβιτς 13, Καλάθης 11 (1).
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Κουφός) : Κάρτερ 7, Καπινιάρης 5, Κάμινγκς 17 (5), Παπανικολάου 7 (1), Κουκούλας 2, Χατζής 9 (1), Αθανασούλας 9 (1), Σιούτης, Βιδάλης 1, Χάντερ 14, Ιωάννου 8,

Δεν υπάρχουν σχόλια: