Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Συνάντηση Παππά - Μελισσανίδη!


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην εξέδρα... Συνάντηση του εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Πέτρο Παππά, με τον πρώην ιδιοκτήτη της "Ένωσης", Δημήτρη Μελισσανίδη αποκαλύπτει η "Ώρα των σπορ"! Οι δύο άντρες αρχικά τα είπαν τηλεφωνικά και στη συνέχεια μίλησαν από κοντά, όπου φέρεται να συζήτησαν το μέλλον του "δικεφάλου" από το καλοκαίρι και μετά...

Στο "κιτρινόμαυρο στρατόπεδο" δεν έχουν κρύψει ότι ψάχνουν για ισχυρούς συμπαίκτες προκειμένου να καταφέρουν να κάνουν ανταγωνιστική την ομάδα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι ένας οικονομικός "κολοσσός" και θα ήταν ευχής έργον αν αποφάσιζε να μπει στην ΑΕΚ.

Όπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ, ο Παππάς εξήγησε στον Μελισσανίδη γιατί στην παρούσα φάση δεν ανέλαβε ο ίδιος την προεδρία και τοποθέτησε τον Σταύρο Αδαμίδη. Η είδηση πάντως είναι πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έκλεισε την πόρτα της επιστροφή του και τόνισε πως θα μιλήσουν και πάλι τον Μάιο. Μάλιστα ανέλυσε στον Παππά το σχέδιο του για το πως θα γίνει και πάλι η ΑΕΚ μεγάλη.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανέφερε τον Παππά πως για να γίνει ανταγωνιστική η "Ένωση" πρέπει να μπουν τουλάχιστον 80 εκατ. ευρώ. Μάλιστα αποκάλυψε στον Παππά και τους συνεργάτες του σε περίπτωση που τελικά συμφωνήσουν να συμπράξουν για το καλό της ΑΕΚ. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ οι δυο άνδρες αναμένεται να τα πουν και πάλι πολύ σύντομα.

Τριπλέτα στις Ακαδημίες
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ρόλος του Τόνι Σαβέβσκι θα αναβαθμιστεί σύντομα. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ αναμένεται να αναλάβει το ρόλο του αρχισκάουτερ και θα αποτελέσει ουσιαστικά το δεξί χέρι του νέου τεχνικού διευθυντή, Αρναρ Γκρέταρσον.

Σε ότι αφορά το ποιός θα τον διεδεχθεί στις Ακαδημίες του "δικεφάλου", η φημολογία θέλει τους Ντανιέλ Μπατίστα, Μανώλης Παπαδόπουλος και Χάρης Κοπιτσής να είναι οι "εκλεκτοί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: