Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Χαβίτο: "Φέτος έχουμε την ευκαιρία για ένα τίτλο"


Ο Ντιέ μαρκάρει τον Χαβίτο Ο Χαβίτο στο ματς του Κυπέλλου με την Καβάλα βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και έδωσε σημαντικότατο προβάδισμα στον Αρη, ενόψει του τελικού της διοργάνωσης. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στο επικείμενο ματς με τον Πανιώνιο και όχι μόνο...

"Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί. Αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος για τον αγώνα με τον Πανιώνιο", είπε αρχικά για να συμπληρώσει στη συνέχεαι: "Η νοοτροπία είναι να δούμε το αμέσως επόμενο παιχνίδι. Είναι σημαντικό και μετά το τέλος θα συζητήσουμε για την ρεβάνς στην Καβάλα".

Επίσης μίλησε για το ενδεχόμενο κούρασης, τον χαμένο τελικό με τον Ολυμπιακό και φυσικά τις πιθανότητες κατάκτησης ενός τίτλου:

Τα κυριότερα σημεία των δηλώσεών του:

-"Δεν ανησυχούμε για τις αντοχές μας. Υπάρχει κόπωση όταν υπάρχουν πολλά παιχνίδια αλλά η ομάδα έχει τις βάσεις για να ανταπεξέλθει. Ίσως σε κάποια παιχνίδια να μην έχουμε φρεσκάδα και αυτό γιατί είναι πολλά τα παιχνίδια και παίζουμε σε άσχημους αγωνιστικούς χώρους".

-"Θα συνεχίσω να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο,. Θα δουλεύω σκληρά για να κερδίζει η ομάδα. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα. Αυτό που θέλω είναι να αποδίδω το μέγιστο για να βοηθώ την ομάδα ου,. Κι αν σημειώσω γκολ, ακόμη καλύτερα".

-"Η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμαστε πολύ το κύπελλο και τον τελικό. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι πως θα πάρουμε το εισιτήριο για τον τελικό. Σίγουρα είμαστε το φαβορί αλλά ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτε. Μου έχει μείνει χαραγμένος ο προηγούμενος τελικός (με τον Ολυμπιακό) αλλά, τώρα έχουμε μπροστά μας νέους αγώνες και πρέπει να αποδώσουμε για να φτάσουμε στο μεγάλο στόχο μας".

-"Βλέπω ότι χρόνο με το χρόνο η ομάδα εξελίσσεται σε όλους τους τομείς. Η ομάδα θέλει να σηκώσει ένα τρόπαιο γιατί φέτος υπάρχει ευκαιρία να φτάσουμε σε μια διάκριση"

-"Είναι η μεγάλη διάθεση που έχω και όταν πηγαίνω στην τελική προσπάθεια δεν είμαι ήρεμος. Αν ένας ποδοσφαιριστής είναι ήρεμος, βρίσκοντας τον τρόπο για να σκοράρει, τότε μπορεί να δημιουργήσει ένα σερί από γκολ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: