Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Φήμες για Μάχο στον Ολυμπιακό


Ο Γιούργκεν Μάχο στην προετοιμασία Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι ψάχνει να βρει γκολκίπερ προκειμένου να στελεχώσει το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην Αυστρία, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ήδη προσεγγίσει τον Γιούργκεν Μάχο, ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ!

Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά, υπάρχουν ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος είναι ήδη 39 ετών, ο Πορτογάλος, δανεικός από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, Ούρκο Πάρντο, ο Σλοβάκος Πάβολ Κόβατς και ο άπειρος Λεωνίδας Παναγόπουλος.

Ο Νικοπολίδης είναι πολύ πιθανό να σταματήσει με τη λήξη της φετινής περιόδου, ο Πάρντο δεν έχει πείσει όποτε κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία των "ερυθρολεύκων" ότι είναι "φύλακας - άγγελος", ενώ το συμβόλαιο του Κόβατς το οποίο λήγει, δεν θα ανανεωθεί.

Η περίπτωση του 33χρονου Μάχο είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ, είναι Αυστριακός, δηλαδή δεν πιάνει θέση ξένου και μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος μιας και το συμβόλαιό του με τη ΛΑΣΚ Λιντζ λήγει το καλοκαίρι του 2010. Φυσικά είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος, όπου άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις, την πρώτη του σεζόν (2007-2008), όταν και αγωνίστηκε σε 21 ματς με τη φανέλα του "δικεφάλου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: