Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Θα πέσει ξύλο στη Γιουβέντους!

Ο ατιμωτικός αποκλεισμός από τη Φούλαμ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους τιφόζι της Γιουβέντους, που προειδοποίησαν διοίκηση και ομάδα ότι τους περιμένουν... δύσκολες μέρες! Οι αντιδράσεις άρχισαν κατά τη διάρκεια του ματς στο Λονδίνο και ειδικά από τη στιγμή που η Φούλαμ έκανε το 4-1. Οι οπαδοί της Μεγάλης Κυρίας που ταξίδεψαν για τη ρεβάνς άρχισαν να αποδοκιμάζουν τους πάντες και ειδικά τον Φελίπε Μέλο, ο οποίος λίγες μέρες πριν, στην αναμέτρηση με τη Σιένα, τους είχε βρίσει! Στις καθυστερήσεις ο Τζόναθαν Ζεμπινά αποβλήθηκε και κατά την αποχώρηση του σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του... προς τους τιφόζι της ομάδας!

Κατά την επιστροφή της αποστολής στο Τορίνο, λοιπόν, τα ξημερώματα της Παρασκευής, υπήρχε αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών, που προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τους Μέλο και Ζεμπινά! Οι Ρομπέρτο Μπέτεγκα και Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο μπήκαν στη μέση για να ηρεμήσουν τα πράγματα και συνομίλησαν για 15 λεπτά με τους εξαγριωμένους οπαδούς, που ζήτησαν εξηγήσεις όχι μόνο για τα αγωνιστικά χάλια αλλά και για την συμπεριφορά των Μέλο και Ζεμπινά.

Ο Ντελ Πιέρο τους είπε, σύμφωνα και με τα ιταλικά ΜΜΕ, ότι ο αποκλεισμός από τη Φούλαμ αλλά και η γενικότερη πορεία της Γιούβε φέτος, αποτελεί ντροπή συνολικά για την ομάδα και ότι δεν ευθύνονται συγκεκριμένοι παίκτες, ενώ ο Μπέτεγκα τους ζήτησε να ηρεμήσουν. Οι τιφόζι, πάντως, δεν έμειναν ικανοποιημένοι από όσα άκουσαν και προειδοποίησαν ότι από εδώ και πέρα τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα για όλους!

Θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρχουν, πλέον, συχνές επισκέψεις και στις προπονήσεις της ομάδας, όπως γινόταν επί Κάρλο Αντσελότι, όταν οι εκπρόσωποι των οργανωμένων πήγαιναν συχνά στο προπονητικό κέντρο και λίγο έλειψε τότε να έρθουν και στα χέρια με τους Πάολο Μοντέρο και Έντγκαρ Ντάβιντς.

Οπως και να έχει, τα ιταλικά ΜΜΕ θεωρούν ότι υπάρχει κίνδυνος πλέον για τον αγώνα της Κυριακής με την Σαμπντόρια στη Γένοβα, καθώς θα ταξιδέψουν αρκετές χιλιάδες τιφόζι της Μεγάλης Κυρίας και δεν είναι και στις καλές τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: