Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Απάντηση Λεβαδειακού στην Σκόντα Ξάνθη


Ο ιδιοκτήτης του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης Μετά από αρκετές ημέρες και αρκετές ανακοινώσεις της Σκόντα Ξάνθης για την αναμέτρησή της με τον Λεβαδειακό, την Πέμπτη ήταν η σειρά της ομάδας της Βοιωτίας να εκδώσει ανακοίνωση και να απαντήσει στα όσα μέχρι σήμερα υποστήριζε η ακριτική ομάδα. Οι "Πράσινοι" είναι ιδιαίτερα καυστικοί.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός: "Χθες το απόγευμα διεξήχθη η προγραμματισμένη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ Λεβαδειακός και εκτός των θεμάτων που ήταν στην ημερήσια διάταξη, συζητήθηκε και το μπαράζ των πληρωμένων δημοσιεύσεων που εξέδωσε η φιλοξενούμενη ομάδα, έπειτα από το πέρας του αγώνα της Κυριακής.

Σχετικά με το παραπάνω θέμα η ΠΑΕ Λεβαδειακός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Οσοι αδυνατούν να επιτύχουν στους αγωνιστικούς χώρους, όσα ισχυρίζονται ότι είναι ικανοί να πραγματώσουν, αναζητούν εξωαγωνιστικές δικαιολογίες.

Οσοι την αδυναμία ή την ανικανότητά τους επιχειρούν να μεταπλάσσουν σε δήθεν υπονόμευση της προσπάθειάς τους, ματαιοπονούν. Και όταν την υπεροχή του αντιπάλου τους δεν σπεύδουν με υπερηφάνεια να αναγνωρίσουν, αλλά προσχήματα της ήττας τους κατασκευάζουν, ειλικρινώς τους κατανοούμε.

Οταν όμως την άνεσή τους αποκαλύπτουν, ώστε με πληρωμένες δημοσιεύσεις κλίμα δήθεν αδικίας να διαμορφώσουν, τους αφήνουμε να εκτεθούν από την προβολή αυτής της δυνατότητάς τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: