Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΠΑΟΚ και Αρης για Λέκι!


Ο Ματίας Λέκι με αντίπαλο τον Κρίστιαν Νέμεθ Σε ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και του Αρη για τον Ματίας Λέκι αναφέρεται ιστοσελίδα... "κυανόλευκης" απόχρωσης. Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι δύο άλλες ομάδες της Θεσσαλονίκης γλυκοκοιτάζουν τον αμυντικό του Ηρακλή.

Επίσης, αναφέρεται ότι: "Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Λέκι εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στον Ηρακλή. Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα και το σημαντικότερο έχει να κάνει με το οικονομικό. Όπως είναι λογικό, θέλει εγγυήσεις ότι τη νέα περίοδο δεν θα επαναληφθούν τα φετινά προβλήματα και η ΠΑΕ θα είναι τυπική στις υποχρεώσεις της. Μία από τις προτεραιότητες του Ανδρέα Παντελή, είναι η παραμονή του Λέκι στην ομάδα -τουλάχιστον- και την ερχόμενη περίοδο.

Γι' αυτό το λόγο, θα συναντηθεί μαζί του την επόμενη εβδομάδα, ώστε από τη μία να επιτευχθεί συμφωνία στην αποπληρωμή των οφειλομένων και από την άλλη να κατατεθεί πρόταση υπογραφής νέου συμβολαίου. Ανάλογες συναντήσεις για το θέμα των οφειλομένων, θα γίνουν και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, όπως γνωστοποίησε σήμερα (19/3) ο Κύπριος στους αρχηγούς της ομάδας".Πηγη novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: