Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Τρεις εισαγγελείς ζήτησε ο Ολυμπιακός


Από τον περσινό αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ... Έγγραφο στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Αθηνών απέστειλε ο Ολυμπιακός με το οποίο ζήτησε την παρουσία τριών εισαγγελέων στο ματς με τον Παναθηναϊκό! Συγκεκριμένα, ζητάει την παρουσία ενός εισαγγελέα κατά τη διαδρομή που θα ακολουθήσει η αποστολή των "ερυθρολεύκων" από του Ρέντη στο ΟΑΚΑ, ενός για τη σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα του ντέρμπι και ενός ακόμα στα αποδυτήρια και τη φυσούνα του "Σπύρος Λούης".

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ απέστειλε επιστολή στην ομόλογή της του Παναθηναϊκού, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι 20 "ερυθρόλευκοι" που θα φιλοξενηθούν σε μπουθ. Μεταξύ αυτών βρίσκονται οι Γιάννης Μώραλης, Γιάννης Χρυσικόπουλος και Δημήτρης Θεοδωρίδης, ενώ το "παρών" θα δώσει κι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς! Στη λίστα περιλαμβάνονται και τα ονόματα των Λουτσιάνο Γκαλέτι και Ντουντού Σεαρένσε.

Στου Ρέντη ο Κόκκαλης
Στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στου Ρέντη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Σωκράτης Κόκκαλης. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, κύριο θέμα των συζητήσεων του "ισχυρού" άνδρα των "ερυθρολεύκων", με τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος, ήταν το επερχόμενο ντέρμπι με τον "αιώνιο" αντίπαλο.

Από εκεί και πέρα αξίζει να αναφέρουμε ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα καταθέσουν έφεση κατά της ποινής αποκλεισμού του "Γ. Καραϊσκάκης" για δυο αγωνιστικές, που επέβαλλε η πειθαρχική επιτροπή της UEFA, για τα όσα συνέβησαν στο εντός έδρας ματς με την Μπορντό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: