Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Θέλω να παίξω στην εθνική Ελλάδος

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/cb6bbd015ee9f840df7a31efe074f04e_L.jpg?1268925667?1268925667?1268925667

Σε μια μεγάλη αποκάλυψη προχωρά μέσω του μπλογκ ο Λεονάρντο. Ο άσος της ΑΕΚ αισθάνεται μισός Έλληνας και υπογραμμίζει ότι στο μυαλό του στριφογυρίζει η ιδέα να φορέσει τη γαλανόλευκη…



Γειά σας φίλοι μου,

μετά από μια παρένθεση δύο αγώνων με μέτρια απόδοση, επιστρέψαμε στις καλές εμφανίσεις στο παιχνίδι με την Καβάλα. Είχαμε από την αρχή τον έλεγχο, κάναμε φάσεις, βάλαμε τρία γκολ και πιστεύω ότι ευχαριστήσαμε τον κόσμο που ήρθε στο ΟΑΚΑ. Κερδίσαμε άνετα μια πολύ καλή ομάδα και δείξαμε το πρόσωπο που πρέπει να δείχνουμε σε όλα τα ματς από δω και πέρα. Παίξαμε με πάθος, θέληση και αυτοσυγκέντρωση. Όλα πήγαν καλά. Προσθέσαμε τρεις πόντους και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας.

Έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι, με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Ο αντίπαλός μας μετά τα αποτελέσματα της περασμένης εβδομάδας έμεινε μακριά από την υπόθεση τίτλος κάτι που μετατρέπει τη μεταξύ μας αναμέτρηση σε ακόμα σημαντικότερη και για μας και για αυτούς. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να υπογραμμίσω τη δυσκολία του αγώνα αυτού. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δουλεμένη ομάδα με σταθερή απόδοση από την αρχή της σεζόν. Έχει δυνατή έδρα με πολλούς και παθιασμένους οπαδούς και αναμφίβολα είναι μια από τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες.

Εμείς όμως είμαστε η ΑΕΚ. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και σε αυτόν θα πάμε για τη νίκη. Η ΑΕΚ έχει παίξει καλά στο παρελθόν στην Τούμπα και έχει πάρει αποτελέσματα με χαρακτηριστική άνεση. Ο ΠΑΟΚ έχει δυνατή άμυνα, όμως και εμείς έχουμε δυνατή επίθεση. Με Σκόκο, Μπλάνκο, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Χέρσι και τα υπόλοιπα παιδιά μπορούμε να κάνουμε ένα ή περισσότερα γκολ και να φτάσουμε στη νίκη.

Με ρωτάνε πολλοί φίλοι της ΑΕΚ αν θα ήθελα να παίξω στην εθνική Ελλάδος. Η απάντησή μου είναι «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη. Με τιμά και μόνο το γεγονός ότι οι φίλοι της ομάδας μου αλλά και γενικότερα οι Έλληνες φίλαθλοι θα ήθελαν να με δουν να φοράω τη φανέλα της εθνικής. Μετά από τόσα χρόνια πλέον στην Ελλάδα, αισθάνομαι μισός Έλληνας. Ξέρω πολύ καλά τη γλώσσα, ζω εδώ για παραπάνω από πέντε χρόνια, σχεδόν ολόκληρη η ποδοσφαιρική μου καριέρα έχει καταγραφεί εδώ. Θα το ήθελα πολύ. Μακάρι να γίνει.

Έχω πέντε χρόνια συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Δουλεύω καθημερινά στην προπόνηση, προσπαθώ σκληρά για να βελτιώνομαι. Μακάρι μέσα από τη δουλειά αυτή και τις εμφανίσεις μου με την ΑΕΚ να κληθώ στην εθνική Ελλάδος. Δεν έχω παίξει ποτέ με τις μικρές εθνικές της Βραζιλίας και έχω δικαίωμα να αγωνιστώ με όποια εθνική ομάδα θέλω εγώ. Εύχαομαι αυτή να είναι η ελληνική. Επαναλαμβάνω ότι θα είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα.

Χαιρετισμούς σε όλους,
Λέο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: