Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Καλύβας: "Θα έπαιρνε το πρωτάθλημα"


Προσπάθειες για την πώληση κάνει ο Καλύβας Ο Γιώργος Καλύβας, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στάθηκε στον αγώνα με τον Αρη και την προσπάθεια του δικεφάλου για την κατάκτηση του τίτλου. Για το παιχνίδι στο "Κ. Βικελίδης" είπε χαρακτηριστικά: "Θα μιλήσω με ειλικρίνεια. Όταν έμαθα ότι θα είναι διαιτητής του αγώνα ο Σπάθας, ανησύχησα. Τελικά έπαιξε ένα σημαντικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού με τον Αρη.

Η γνώση κάποιων πραγμάτων που συμβαίνουν στο παρασκήνιο και η εμπειρία μου με οδήγησαν σε αυτές τις σκέψεις. Γι' αυτό και προέβλεψα ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι το ποδόσφαιρο έφτασε σε ένα οριακό σημείο. Όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε να προκαλούμε το λαϊκό αίσθημα", είπε και συνέχεισε:

"Ο κόσμος θα σιχαθεί και θα μας γυρίσει την πλάτη. Η ομάδα του ΠΑΟΚ δύσκολα δέχεται γκολ και πιστεύω ότι αν περνούσε από τον Αρη θα είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Θα δικαίωνε τον κόσμο που στήριξε την ομάδα σε υπέρτατο βαθμό. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα όμως οδηγηθήκαμε σε μια μεγάλη απογοήτευση.

Εκείνο που μπορώ να πω με την εμπειρία μου είναι ότι η παρουσία του Σπάθα έδινε μια σιγουριά στον αντίπαλο μας. Δημιούργησε το κατάλληλο κλίμα. Η φετινή παρουσία του ΠΑΟΚ δικαιολογούσε και κάτι παραπάνω από μια συμμετοχή στα πλέι οφ. Τώρα μέσω των παιχνιδιών αυτών θα διεκδικήσει τη δεύτερη θέση και εύχομαι το καλύτερο", δήλωσε ο πρώην πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: