Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Ο Παππάς έβαλε πάλι το χέρι στην τσέπη


Ο Πέτρος Παππάς... Η υπόσχεση του Σταύρου Αδαμίδη προς τους παίκτες της ΑΕΚ στην πρόσφατη ομιλία του πριν το παιχνίδι με την Καβάλα ήταν ότι μέχρι το τέλος του μήνα άπαντες θα έχουν εξοφληθεί. Την Πέμπτη έξι "κιτρινόμαυροι" είδαν το χρώμα του... euro, το οποίο βγήκε από την τσέπη του Πέτρου Παππά.

Ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, κατέθεσε περίπου 400.000 ευρώ στους λογαριασμούς έξι ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα των Ιορντάκε, Αρτσε, Γκερέιρο, Μαντούκα, Γεωργέα και Λαγού. Βεβαίως το ποσό αυτό είναι μικρό μπροστά στα περίπου 2 εκατ. ευρώ που θα πρέπει να καταβληθούν τις επόμενες μέρες προκειμένου να εξοφληθούν και οι υπόλοιποι παίκτες του "δικεφάλου", τις δόσεις των συμβολαίων τους μέχρι το τέλους του προηγούμενου έτους.

Στο μεταξύ, σε ότι αφορά τα νέα από την προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, όλα δείχνουν πως ο Κώστας Μανωλάς θα διατηρήσει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας της "Ένωσης". Εκεί θα έχει παρτενέρ τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Επίσης δίπλα στον Παντελή Καφέ με καθήκοντα "καθαρού" αμυντικού μέσου, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς χρησιμοποίησε τον Σανέλ Γιάχιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: