Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Πέρασαν από το Μαϊάμι οι Magic

http://www.contra.gr/images/m/nba_1903_m.jpgΈνας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη και αυτό ισχύει στην περίπτωση του Dwyane Wade που με 36 πόντους, 10 ριμπάουντ και επτά ασίστ προσπάθησε να σταματήσει μόνος του τους Magic, χωρίς να τα καταφέρει τελικά.

Η ομάδα του Ορλάντο είχε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς από τα μισά της τέταρτης περιόδου όταν προηγήθηκαν με 76-86, ωστόσο οι Heat δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Η καλή άμυνα έφερε αποτέλεσμα και η ισοφάριση σε 88-88 ήταν γεγονός ενάμισι λεπτό πριν από το τέλος της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες αποδείχτηκαν ιδιαίτερα ψύχραιμες στις τελευταίες επιθέσεις και έτσι το ματς οδηγήθηκε σε παράταση με το σκορ της κανονικής διάρκειας να γράφει 95-95. Στον έξτρα χρόνο ο Rashard Lewis έβαλε το τρίποντο του αγώνα 28,4" πριν από τη λήξη του και κάπου εκεί κρίθηκε το ματς, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 102-108.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, εύκολο αποδείχτηκε το εμπόδιο των Hornets για τους Nuggets, οι οποίοι επικράτησαν με 93-80 και έτσι έφτασαν στις 30 νίκες εντός έδρας (οι ήττες είναι μόλις πέντε). Το ματς κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο καθώς οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 25 πόντους διαφορά (62-37). Το μεγάλο προβάδισμα έφερε χαλάρωμα στην ομάδα του Ντένβερ, με αποτέλεσμα να μειωθεί η διαφορά και να έρθει μία ήττα σε αξιοπρεπή επίπεδα για τους φιλοξενούμενους. Από τους Νuggets ξεχώρισαν οι Anthony με 26 και Hilario με 20 πόντους.

Τα αποτελέσματα της ημέρας:

Miami Heat - Orlando Magic 102-108 (OT)
Denver Nuggets - New Orleans Hornets 93-80

Δεν υπάρχουν σχόλια: